nine-217900_960_720Vanaf vandaag kun je wekelijks je Creatieve Numerologie update bekijken op Grenzeloze Vrouwen. Christa Dijkstra is de Nummerloge die dit voor ons gaat doen, bij deze stelt ze zich graag eerst aan je voor.Even een korte introductie; mijn naam is Christa Dijkstra, ik heb drie zoons van 19, 22 en bijna 24 jaar, en een hond…een lief groot zwart harig geval die als enige in mijn gezin door heeft dat IK de leiding heb. Oudste twee zoons inmiddels de deur uit en de jongste nog thuis, wat ik heel erg gezellig vind.

De nummers en ik
Maar nu over de nummers. Om te beginnen vond ik het altijd heel erg leuk om mijn dagelijkse horoscoop te ontvangen. Dat vind ik nog steeds, maar ik ben inmiddels wel heel selectief geworden bij welke astrologie “expert” ik mijn email adres wil achterlaten, en zo gek is dat niet…

Tot ik een hele tijd geleden Numerologie ontdekte en mijn eigen persoonlijke nummers ging uitrekenen en de uitkomst ging lezen. De uitkomst van je geboortedatum is een vaststaand nummer, net als de berekening van je naam een cijfer oplevert dat blijvend is.
Geweldig om dan te lezen hoe zo’n nummer bij je past maar ook om te lezen wat eventueel de hobbels kunnen zijn in je karakter en dat je daar aan kan werken. Dat het geen handleiding is die zegt hoe je je leven moet leiden zal iedereen begrijpen, maar het kan je wel meer inzicht in jezelf en anderen geven en daarmee meer begrip.

Toen ik gevraagd werd om voor Grenzeloze Vrouwen de week in nummers aan te leveren was ik meteen voor. Elke dag kan je dan het nummer opzoeken, met een eenvoudig rekensommetje, dat op die dag op jou van toepassing is. Een momentje voor jezelf, om even stil te staan bij waar je bent en hoe belangrijk je bent.
Ik hoop dat het een mooie aanvulling zal zijn.

Meer informatie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve Numerologie, ik probeer mijn site regelmatig aan te vullen.

Groetjes,
Christa