gvmedia-bolVanaf het eerste prille begin van Grenzeloze Vrouwen wordt dit initiatief gesteund door boekenuitgeverij GVMedia. Grenzeloze vrouwen is een platform/community en heeft als doel informatie verstrekken aan vrouwen die in scheiding liggen. Daarnaast willen we vrouwen een hart onder de riem steken en aanzetten weer grip te krijgen over hun eigen leven.  De oprichters van Grenzeloze Vrouwen zijn uitgevers en konden de uitnodiging om een uitgeverij te gaan runnen niet aan hun neus voorbij laten gaan.  Beide vrouwen hebben de nodige levenservaring en hebben gemerkt dat als je positief en vrolijk in het leven blijft staan doormiddel van jezelf te ontwikkelen je alles maar dan ook echt alles aankunt.

GVMedia geeft boeken uit die aanzetten tot Groei en Verandering (maar oh wat matchen de letters mooi met Grenzeloze Vrouwen).  Het zijn geen belerende boeken en zeker geen boeken waarin tikken op de vingers worden uitgedeeld. Boeken die er toe doen en prikkelen.

Veel van de auteurs van GVMedia geven trainingen en opleidingen om mensen inzicht te geven en op weg te helpen weer de zon te zien schijnen en weer positief in het leven te staan. Hetzij naar inzicht, hetzij naar een nieuwe carrière als coach.

Waarom wij zo blij zijn met deze steun? Een scheiding zet vaak alles op z’n kop, ongeacht wie het initiatief tot scheiden nam. We hopen dat deze boeken vrouwen op weg kunnen helpen om hun nieuwe leven weer richting te geven.

Korting
Om de samenwerking te vieren hebben we voor de bezoekers van Grenzeloze Vrouwen een korting met Uitgeverij GVMedia afgesproken.
Bezoekers van Grenzeloze Vrouwen kunnen met 20% boeken bestellen en betalen tevens geen portokosten.
Om voor deze korting in aanmerking te komen mag je de bestelling mailen naar info@gvmedia.nl onder vermelding van Grenzeloze Vrouwen korting.