cover lezersfolderNaast Grenzeloze Vrouwen runnen wij ook boekenuitgeverij GVMedia. Behalve met het ontmoeten van nieuwe auteurs en het uitgeven van boeken, cd’s en kaartensets zijn we momenteel erg druk met het organiseren van een lezersdag. Vanaf de oprichting van Grenzeloze Vrouwen dromen wij ervan de bezoekers van Grenzeloze Vrouwen en de lezers van de boeken van GVMedia te ontmoeten. Deze droom komt uit op 23 april in het Ampt van Nijkerk.

Verbeteren van eigen kwaliteiten
Een van de redenen dat we Grenzeloze Vrouwen hebben opgericht is dat we willen bijdragen aan het verkrijgen van nieuwe inzichten en ideeën en de verbetering van je eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Een stukje persoonlijke groei en zelfontwikkeling dus, want wat ons betreft ligt daar deels de sleutel om het leven na een scheiding weer op te pakken. De boeken van GVMedia zijn – niet geheel toevallig – gericht op persoonlijke groei en zelfontwikkeling, we zagen een mooie overlap.

Lezersdag 23 april – de ultieme beleving
De lezersdag is een samenwerking tussen GVMedia en het Enneagram college. Een bijzondere samenwerking aangezien het Enneagram college een initiatief is van Christiens ex-partner.

“Als je geen stappen zet of geen grenzen verlegt en alleen maar praat over je dromen zul je nooit weten of je dromen haalbaar zijn.”

Als er iets is dat een Grenzeloze Vrouw kan, dan is het haar grenzen verleggen! Grenzen verleggen hoeft niet per definitie iets negatiefs te zijn en is heel wat anders dan je grenzen laten overschrijden of je grenzen oprekken ten koste van jezelf. De samenwerking met het Enneagram College is een mooi voorbeeld van hoe je op positieve wijze je grenzen kunt verleggen. En dus bundelen wij onze krachten en werken we samen om een inspirerende dag neer te zetten.

Wat is er te doen?
Tien inspirerende auteurs/trainers geven tijdens deze dag een interactieve lezing/workshop. Daarnaast kan je je hand laten lezen, een aura-foto laten maken en kaarten laten leggen. Uiteraard zijn ook de boeken van de auteurs te koop in de boekenstand van GVMedia.

Sprekers en thema’s
De sprekers tijdens deze dag zijn: Willem Jan van de Wetering, Claudia van der Ende, Sylvia Roosendaal, Kitty Haccou, Henk Ganzeboom, Elke Olthuis, Anne Moes, Jan Bloemhof en Marianne Meijer.
Thema’s zijn onder andere: ouderschap, opvoeden, voeding, zwangerschap en bevalling, zelfontwikkeling, zelfkennis en de kracht van eenzame plekken.

Bekijk hier online de flyer met onder andere het programma van de Lezersdag.

Wat kost dat?
Je hebt de mogelijkheid deze dag inclusief lunch en exclusief lunch bij te wonen.
Het bijwonen van de hele dag inclusief koffie, thee, frisdrank en kleine versnaperingen de hele dag kost € 9,95 per persoon.
Klik hier om je aan te melden voor deze dag exclusief lunch.
Het bijwonen van de hele dag inclusief koffie, thee, frisdrank, kleine versnaperingen de hele dag én een lunch kost € 24,45 per persoon.
Klik hier om je aan te melden voor deze dag inclusief lunch.

We verheugen ons er op jullie te ontmoeten!

Christien & Wendy