Katelijne Ferenschild

Maak kennis met drs. Katelijne Ferenschild

drs. Katelijne Ferenschild

Drs. Katelijne Ferenschild – eigenaar van Faith Company en The Orchard Foundation – heeft na haar propedeuse kunstgeschiedenis gekozen voor de psychologie. Ze is afgestudeerd klinisch psychologe met een accent op neuropsychologie voor kinderen en volwassenen. Ze heeft na haar studies ervaring opgedaan binnen de wetenschap, onderwijs, universiteit, detentie, de zorg en de medische wereld. Ze heeft zich verder gespecialiseerd in: het brein, communicatie, NLP, en van daaruit ZNP© 2009 ontwikkeld (Zintuigelijk Neuro Programmeren). Binnen haar praktijk nemen vrouwenvraagstukken een belangrijke plek in. Vrouwen die uit een psychische geweldsrelatie komen, vrouwen die te maken hebben met een vastgelopen huidige relatie en die vrouwen die met levensvragen zitten waarop maar geen antwoord gevonden lijkt te kunnen worden.

Ze is geregistreerd NIP psycholoog (Nederlands Instituut voor Psychologen) en beschikt over een diagnostiek aantekening. Katelijne doet veel aan zelfstudie. Ze is een science practioner. Sinds 1 januari 2011 is zij gelicencieerd Psychosociaal Werker van de LVPW en ze start in september haar opleiding tot cognitief gedragstherapeut.

Ze is wetenschappelijk geschoold en werkt tevens met een hoge mate van intuïtie. Met een knipoog noemt zij zichzelf een creatief neuro-analytica.

Katelijne is moeder van twee kinderen, in de basisschoolleeftijd. Ik werk naast mijn praktijk nu drie dagen met zorgmijders. Dat is een socio-specifieke groep in onze samenleving. Een groep met multicomplexe problematieken, zoals verslaving, psychiatrie en een veelal uitzichtloze leefomstandigheid. Verder ben ik als psycholoog verbonden aan een geriatrie afdeling. Ik werk daar met ouderen bij wie de breinfuncties om wat voor reden dan ook verstoord zijn geraakt.

www.faithcompany.nl

Recente vragen aan Katelijne Ferenschild