Een tip van onze astrologe Yvonne Kalsbeek voor iedereen met interesse in astrologie

Op 23 maart is de Landelijke Dag voor de Professionele Astrologie. Overal in het land worden activiteiten georganiseerd. Scholen zetten hun deuren open, erkende astrologen houden open huis, regionale en landelijke astrologieverenigingen organiseren workshops en lezingen, of presenteren zich op markten.

De dag is bedoeld ter promotie van de professionele astrologie, die zich onderscheidt van de populaire astrologie uit krant of tijdschrift doordat zij beoefend wordt door astrologen met een gedegen vakopleiding. De dag is een initiatief van de landelijke beroepsverenigingen AVN en ASAS, en de gezamenlijke astrologieopleidingen in Nederland, die zich inspannen voor de kwaliteit van het beroep in Nederland.

De landelijke dag wordt in 2013 voor het eerst georganiseerd en zal voortaan elk jaar op de eerste zaterdag in de lente worden gehouden. Voor een compleet overzicht van de activiteiten bij u in de regio zie www.avn-astrologie.nl of www.asasastrologen.nl.

In het kader van deze landelijke astrologiedag houdt het nieuwe bedrijf ASTROSTRATEGY (www.astrostrategy.nl) samen met de astrologische opleiding AD ASTRA (www.astrologisch.net) een open dag met een gratis lezing en workshops op landgoed “De Bockesprong” aan de Borculoseweg 1 in Warnsveld. Om 11.00 uur is de eerste lezing door de heer A. Hoeksema MBA met als onderwerp de combinatie bedrijfskunde en astrologie. Daarna kunt u kiezen voor een workshop uurhoekastrologie of een workshop psychologische astrologie. Dit blok wordt om 13.00 en 15.00 uur herhaald. Deze workshops worden gegeven door mevr. I. Kuiper en mevr. K. den Haan. Voor meer informatie: 06-53224209 of 06-54675712