pay-1036480_960_720Een nieuwe week, een nieuwe Numeroscoop van Christa.
De nieuwe week begint dit jaar op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Dat nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2015. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+5=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Rekensom
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus vandaag 18-12 wordt dan: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 19 februari t/m 25 februari 2016

number-1019717__180

Als je aan het overwegen bent wat het beste is voor je toekomst, kijk dan naar wat er gebeurt in het heden en volg het spoor terug naar wat in het verleden geleid heeft naar je huidige realiteit. Deze cyclus laat je zien hoe het gaat als onverschilligheid het overneemt van je echte gevoelens. Als je je boos, gekwetst of gefrustreerd voelt met jezelf omdat je te weinig “controle” hebt, kijk dan om je heen. Zie alles! Pak jezelf weer bij elkaar en krijg weer zelfvertrouwen. Blijf op de hoogte.


number-1019719__180

Het gaat je niet lukken om alle details te zien als je er niet geduldig genoeg naar kijkt. Zelfs als je niet in een sterke positie zit, kan je nog steeds vooruitgang boeken als je maar niet te snel wil of te streng bent voor jezelf. Je leven is veranderd, en je hebt meer tijd nodig om de nieuwe realiteit, waarin je beland bent, te begrijpen. Ontspan, haal diep adem, haast je niet en observeer zorgvuldig.


number-1019720__180

Zie jezelf als een gelijke hoe groot de verschillen ook zijn. Doe niet alsof. Iedereen ervaart het leven op zijn eigen manier, en “beter” willen zijn of “gelijk” willen hebben kan niet samen gaan met creativiteit, vriendschap of liefde. De betere willen zijn of gelijk willen hebben is ontkende angst om “minder” of “verkeerd” te zijn. Communiceer zoveel mogelijk en kijk goed naar wat er aan de hand is, dan zal er geen reden zijn voor angst om fouten te maken.

number-1019721__180

Misschien heb je te maken met beperkingen en tijdrovende details, maar er beginnen ook goede ideeën en oplossingen naar de oppervlakte te komen. Het is niet zo dat je geen kracht hebt. Je bent een obstakel tegen gekomen die alleen maar kan verdwijnen door open communicatie, onderhandeling, en de sterke intentie om vrede te willen – zonder dat je eigen vrijheid in het geding komt. Een beetje vriendelijkheid kan je ver brengen.

number-1019722__180

Er staat een obstakel op je pad waar je in het verleden nooit mee om hebt kunnen gaan. En wat denk je, het is terug! Rustig aan! Hou je oren, ogen en geest open. Je bent op gevoelig terrein nu, en er is overal eventuele vertraging, onbegrip of vijandigheid. Er is tolerantie en begrip nodig voor de details. Kijk in de spiegel, om inzicht te krijgen in wat je tegen houdt. Als ogen de spiegels van de ziel zijn, wie is dan die persoon die naar je terug kijkt.

number-1019724__180

De nadruk ligt op verandering, vrijheid en het krijgen van persoonlijke kracht. Een aantrekkelijke mogelijkheid is aanwezig, en alleen jij kan beslissen of de voorwaarden acceptabel zijn. Denk terug aan eerdere situaties die resulteerden in teleurstelling omdat je niet voor jezelf op kwam. Van de ervaring met die situaties kan je nu profiteren. Wat zou je echt als eindresultaat willen?

number-1019725__180

Recente gebeurtenissen hebben je emoties opgeschud die, op hun beurt, je brein weer wakker hebben geschud. Alleen door je bewust te zijn van je extremen – of van iets dat een extreem effect op je heeft – kan je een comfortabele balans vinden. En, door je hart en liefde te helen, kan elke koelte of onverschilligheid die je ervaart, geaccepteerd worden als de harteloosheid die het in feite is. Dit is een kans om te groeien naar een realistischer gedachtegang – en om een beter fundament te bouwen voor meer lange-termijn zekerheid.

number-1019726__180

Baseer je beslissingen op de realiteit, niet op wensdenken. Kijk eens rustig naar hoe je leven is veranderd, en hoe je geprobeerd hebt om een onechte verschijning te laten zien. De mogelijkheid of verantwoordelijkheid die in het verschiet ligt zou wel eens groter kunnen zijn dan je denkt. Als je er van wil profiteren, moet je jezelf van de relevante kennis voorzien die er voor nodig is. Je moet kijken naar wat je uit de weg probeert te gaan. Je hebt precieze informatie nodig.

number-1019727_960_720

Een belangrijke stap vooruit is mogelijk als je bereid bent om zowel te geven als te ontvangen. De nadruk ligt op de kracht van gecombineerde moeite, hoewel er ook nog wel met wat wrok of ego zaken afgerekend moet worden. Een team werkt het beste als de persoonlijke capaciteiten van alle betrokkenen gewaardeerd – en op de juiste manier ingezet worden. Het is tijd voor geduld, eerlijkheid, GROTE ideeën, en zorgvuldige aandacht voor het detail.

Christa Dijkstra
Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve Numerologie,