Een nieuwe week, een nieuwe numeroscoop!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2017 telkens op zondag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!


Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2017. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+7=13 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+3=4
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 4 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op zondag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)4=16 en 1+6=7. Voor vandaag lees je dus nummer 7 als je jaarnummer 3 is.

Week van 2 t/m 8 april 2017

number-1019717__180

Om de veranderingen, die in je relaties plaatsvinden, te kunnen begrijpen, moet je rekening houden met de betrokken mensen en wat voor effect jullie hebben op elkaar. Tenzij je bewust op zoek bent naar een complete breuk, is het niet verstandig om verder te gaan zonder rekening te houden met de gevoelens van ALLE betrokkenen. Ja, je hebt meer vrijheid nodig, net als balans.

number-1019719__180

Iets moet tot een einde gebracht worden, maar er zijn dingen die je niet wil verliezen in het proces. Het kan zijn dat je niet zo vrij bent als je zou willen, maar je bent wel vrij om keuzes te maken die de algehele spanning wat kunnen verlichten. De liefde in je hart wil zich kunnen uiten, maar het kan niet concurreren met je angst om je positie of waardigheid kwijt te raken. In deze cyclus herstelt eerlijkheid waardigheid, verbetert nederigheid positie, en geduld geeft iedereen de ademruimte die zo hard nodig is.

number-1019720__180

Dit is een kans om vooruit te komen. Iets waarvan je dacht dat je het zou kunnen verliezen, kan nu herstellen en groeien. Vervulling op de lange termijn wordt benadrukt. Als je je afvraagt wat je volgende stap zal zijn, doe dan nog even rustig aan. Deze mogelijkheid kan niet versneld worden of als vanzelfsprekend worden gezien. Het moet serieus genomen worden, gewaardeerd worden, onderzocht, en zorgvuldig gepland. Het is tijd om de juiste informatie te verzamelen.

number-1019721__180

Door alles wat er recent speelde,zowel mentaal als emotioneel, moet je de fysieke tol die het heeft geëist, niet negeren. Zorg dat je voldoende rust neemt. Een bepaalde zaak kan lonend zijn als het goed aangepakt wordt. Laat jezelf er niet in meeslepen alsof je geen eigen wil zou hebben. Er zijn wat aspecten waar je geen controle over hebt, maar je hebt een waardevolle kaart in handen. Er hangt veel af van hoe eerlijk je bent tegen jezelf.

number-1019722__180

Je emoties zijn intenser dan normaal – met als doel om je meer in je realiteit te verankeren; om te voorkomen dat je afwijkt naar een ongewenste omgeving, of terug gaat naar ongewilde omstandigheden. Je hebt alle reden om je zelfverzekerd te voelen maar denk er aan: in vrijheid, kan je alleen maar tot een bepaald punt op andere mensen vertrouwen. Focus op het uitbreiden van je onafhankelijkheid en herken de gaven en mogelijkheden die je veranderende horizon je biedt.

number-1019724__180

Je bent een situatie ontgroeid en je moet je richten op wat meer blijven wie je nu bent. Wees eerlijk met jezelf en anderen over wat je ECHT voelt. Je kan van niemand verwachten dat ze je gedachten kunnen lezen. Niets in het leven is gegarandeerd maar je kan vooruitgang boeken door het accepteren van je gemengde gevoelens. Pas die simpele dingen toe waarvan gezegd wordt dat ze alles kunnen helen. Tijd, Rust, Hoop en Liefde.

number-1019725__180

Hoe je de realiteit ziet en hoe je je voelt naar anderen toe, is veranderd. De manier waarop je denkt en communiceert hebben je ook veranderd. JIJ bent veranderd. Om je nu weer ontspannen te voelen moet je je aanpassen aan je nieuwe realiteit. De verwarring is tijdelijk terwijl je geestelijk vermogen toeneemt, maar het is nog steeds verwarring. Neem de dingen rustig op en niet te persoonlijk. Heb geduld. Ontspan.

number-1019726__180

Als je je overweldigd of teleurgesteld voelt, adem dan even heel diep en probeer je te ontspannen. Misschien zie je een mogelijkheid niet omdat het zo anders is dan wat je verwacht had te zien. De kleine details zijn belangrijk. Deze cyclus is opwindend, maar chaotisch. Organiseer. Wees vastbesloten om af te maken wat gedaan moet worden.

number-1019727_960_720

Als het gaat om je gevoel voor richting, is de informatie die je krijgt van je gevoel, je emoties, je intuïtie, onmisbaar in de komende weken. Op dit moment, als alles gaat verschuiven, schudden en, in sommige gevallen, uit elkaar valt, wees er dan zeker van dat alles ook weer op zijn plaats gaat vallen, ook al is het op een andere plek, waardoor er een nieuwe situatie ontstaat. Dit is een kans om een lastig gedeelte van je leven te stabiliseren en om je lange-termijn-veiligheid te laten toenemen.

.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl