pay-1036480_960_720Een nieuwe week, een nieuwe Numeroscoop van Christa.
Nog even ter info: Een nieuw jaar, een nummer vooruit! Was je vorig jaar een 1 dan ben je nu naar 2 gegaan enz. en de 9 springt weer door naar het begin van de cyclus, nummer 1.
De nieuwe week begint dit jaar op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Dat nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2015. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+5=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Rekensom
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus vandaag 18-12 wordt dan: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 22 t/m 28 januari 2016

number-1019717__180

Iets verleidelijks – of shockerends – kan je gezichtsveld op het leven verbreden. Dit is een cyclus van transformatie – plotseling of geleidelijk, voor de lange of korte termijn. Er moeten veranderingen gemaakt worden betreffende je overtuigingen over rijkdom, macht, vrijheid, eerlijkheid en overleven. Je eerste verantwoordelijkheid is vooral voor jezelf zorgen, anders heb je niet genoeg energie of zin om voor iets anders te zorgen.


number-1019719__180

We zitten allemaal in verschillende situaties en daarom bekijken we de dingen vanuit iets andere, of radicaal andere, gezichtspunten. We denken allemaal dat ons eigen gezichtspunt het juiste is. Maar in de realiteit zijn er geen gezichtspunten – er is alleen de realiteit. Als het andere is alleen maar een oordeel, mening, dogma (leerstelling) of obsessie, dat ontstaat door maar een klein gedeelte van het grote geheel te zien. Je bent nu in staat om je eigen extremen te herkennen – tot het niveau waarop je verwacht dat anderen de dingen zien zoals jij ze ziet.


number-1019720__180

Rustig aan, las een pauze in! Probeer je energie te herstellen. Kijk goed naar de situatie. Organiseer de feiten. Maak een werkbaar korte-termijn plan. Als je merkt dat je snel het ergste denkt, probeer dan te begrijpen dat optimisme een belangrijk doel heeft nu. Je gevoelens zijn echt en kloppen, inclusief die gevoelens van hoop waarvan je aarzelt om ze te vertrouwen. Maar je moet ze vertrouwen. Ze proberen je te laten zien waar je wel -, en minstens zo belangrijk, geen angst voor hoeft te hebben.

number-1019721__180

Ga door op een manier die je echt een kans geeft om te slagen. Als je het gevoel hebt dat je alleen maar rondjes draait dan zou dat wel eens het laatste uitstelgedrag kunnen zijn. Je kan er niet langer omheen dat (een) oud(e) gewoonte, gedrag, overtuiging, of angst verhinderd heeft dat je beter voor je eigen interesses ging zorgen. Je weet dat je beter georganiseerd moet zien te raken, maar wanneer denk je dat te gaan doen? NU is de beste tijd!!

number-1019722__180

Zie hoe je aanwezigheid of omstandigheden invloed hebben op andere mensen. Zie ook welke feedback je krijgt op je woorden want, in deze cyclus, zijn woorden een cadeau van het leven. Het is aan jou hoe je ze gebruikt – op een goede of slechte manier, om te helen of te kwetsen – of helemaal niet. Vorm je eigen mening, maar doe dat wel op basis van de juiste informatie. Wees geduldig met jezelf zodat je je gemakkelijker kan aanpassen aan nieuwe situaties en je wat volwassener naar het leven kan kijken.

number-1019724__180

Om een wijze keuze te kunnen maken, moet je zowel naar je hart als naar je hoofd luisteren. Je moet zowel voelen als denken. En je moet weten wanneer het tijd is om te werken of om te rusten – en wanneer je je aandacht moet richten op zaken die er niet veel toe doen. Deze cyclus leert je een belangrijke les over onafhankelijkheid, het goed nagaan van de feiten, en om je angst om fouten te maken je niet in de weg te laten zitten als er zich een kans voordoet. Waar een wil is, is altijd een weg, onthou dat goed!!

number-1019725__180

De nadruk ligt op de kracht van geduld, planning en de juiste timing en deze cyclus biedt een groot inzicht in deze aspecten. Vertraag je tempo zodat je ook echt kan zien wat er gebeurt, en daardoor veel duidelijker kan reageren op wat je opvalt. Een hiervoor verborgen dimensie van je leven komt waarschijnlijk meer naar de oppervlakte, het zal je duidelijk maken dat je onmogelijk iets kan plannen voor alles wat misschien kan gebeuren.

number-1019726__180

Verlies niet de hoop als je oog in oog komt te staan met je eigen ervaring (en misschien die van iemand anders). In plaats van een ideaal of een doel op te geven, of geloven dat iets te hoog gegrepen is, moet je jezelf meer tijd geven om te leren wat er geleerd moet worden en om vastbesloten te zijn het te leren. Schuld en schuldgevoel zijn onnodig. Dit is een kans om dingen op zo’n manier te veranderen of te herschikken, dat je voordeel kan hebben van een bestaande situatie of talenten.

number-1019727_960_720

Je huidige positie is een belangrijk beginpunt van waaruit je je weg naar de toekomst, die meer bij je eigen aard past, kan plannen. Kijk naar je niet gevarieerde dagelijkse acties – en wat er voortkomt uit deze herhaling. Een vermoeiende routine is het resultaat van oude zaken die niet zijn erkend, aangepakt of afgehandeld. Voordat je verder gaat moet je eerst vaststellen welke weg je gaat inslaan en je vooruit helpt.

Christa Dijkstra
Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve Numerologie,