Een nieuwe week, een nieuwe numeroscoop!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2017 telkens op zondag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!


Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2017. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+7=13 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+3=4
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 4 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op zondag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)4=16 en 1+6=7. Voor vandaag lees je dus nummer 7 als je jaarnummer 3 is.

Week van 4 juni t/m 10 juni 2017

number-1019717__180

Hou maar op met controle te willen hebben want bepaalde informatie moet eerst op zijn plek vallen voordat je kan weten wat je volgende stap zal zijn. Je angst om de controle te verliezen is begrijpelijk, maar het veroorzaakt onnodige frictie. In dit geval betekent controle verliezen niet dat je nergens meer zicht op hebt. Het zorgt er voor dat je jezelf kan bevrijden van wat-dan-ook dat controle heeft over jou. Zwem mee met het kerende getij, niet er tegenin!

number-1019719__180

Deze cyclus stelt je in staat om je positie binnen een relatie of groep beter te begrijpen. Het is misschien niet perfect, maar het kan zeker sterker worden als je rechtvaardig, waardig en intelligent optreedt. Dit is een cyclus van verbinding, kennis en balans, en als je jezelf ziet zoals anderen je zien, zal je je snel de waarde realiseren van wat je elkaar te bieden hebt.

number-1019720__180

Op dit moment kan je een belangrijk gedeelte van een creatief proces afronden. Hoewel, je probeert misschien te “pleasen” of samen te werken tot zo’n niveau dat wat je voor jezelf nodig hebt in de knel komt. Hier heeft niemand voordeel van dus dat moet stoppen. Je kan alleen maar de juiste beslissingen nemen vanuit een meer gebalanceerde benadering.

number-1019721__180

Herken waar je onvoorbereid of onervaren bent. Probeer verschillen gracieus en geduldig te accepteren. Het kan zijn dat je iets op een indirecte manier moet leren. Je huidige situatie is tijdelijk – een korte “pit-stop” om de communicatie op de rit te krijgen, om een onhandige innerlijk blokkade te verwijderen, om weer op te laden met wijsheid en bemoediging, en die verdedigende muur om je heen te laten omvallen.

number-1019722__180

Je moet een manier vinden om vrij te leven tussen anderen die net zo goed het recht hebben om vrij te leven. Misschien ben je wel eens in de verleiding om iets of iemand af te doen als niet-relevant, maar het is een feit dat je een vriendelijke basis nodig hebt van waaruit je kan werken, je comfortabel kan voelen, of een verantwoordelijkheid kan delen die je niet alleen aan kan. Of dit verbond succesvol kan zijn hangt af van je oprechte bijdrage of medewerking.

number-1019724__180

Als er boosheid opkomt, hou je dan niet teveel bezig met de oorzaak totdat je een beter beeld krijgt van de dingen. Spontane uitingen zijn helend maar kunnen ook schade veroorzaken als het doel verkeerd begrepen – of op het moment vergeten wordt. Vermijd uitbarstingen van andere mensen, en als je zelf zo’n uitbarsting voelt opkomen, doe dat dan privé. Emoties zijn er niet om luidruchtig te uiten, ze zijn bedoeld om ze te voelen.

number-1019725__180

Er moet je iets van het hart, een gevoel of een verdenking. De situatie lijkt “vreemd” en heeft misschien betrekking op een realiteit die je probeert te beschermen – of waartegen je jezelf wil beschermen. Op het moment dat je je angsten uitdrukt kan je opluchting ervaren. Eerlijk zijn tegen jezelf zal de impasse, die je somber maakt en je verbeelding blokkeert, laten verdwijnen. Deze cyclus zorgt dat je jezelf en anderen in een realistischer licht ziet.

number-1019726__180

De nadruk ligt op vindingrijkheid, vertrouwen ontwikkelen, en een gewoonte of routine permanent veranderen. Wees eerlijk over wat je wel en niet wil – en wat wel en niet mogelijk is. Wees je bewust van wat je al hebt – waar je mee moet werken – je bronnen. Deze cyclus kan je helpen om op een intelligente manier in te schatten waar, hoe, en met wie je verder gaat.

number-1019727_960_720

Als de ene situatie eindigt laat een andere tekenen van groei of mogelijkheden zien. Hoewel het onstabiel kan voelen totdat je dit patroon bij jezelf herkent, maar het wil zeggen dat als de ene deur dicht slaat, er een andere open gaat en als je vooruit wil, moet je loslaten. Hou je diepste principes voor ogen als je beslist wat je echt wil en hoe je dat gaat bereiken.

.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl