pay-1036480_960_720Een nieuwe week, een nieuwe Numeroscoop van Christa.
De nieuwe week begint dit jaar op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Dat nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2015. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+5=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Rekensom
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus vandaag 18-12 wordt dan: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 5 februari t/m 11 februari 2016

number-1019717__180

Merk het schuldgevoel dat ontstaat als je jezelf op de eerste plaats zet. Doe het rustig aan en breng wat tijd in je eentje door. Denk na over hoe het voelt als er niets verandert en je oneindig stil staat in je huidige omstandigheden. Een weg vooruit is mogelijk, maar JIJ bent degene die het voor elkaar moet krijgen. Koppigheid, arrogantie, of intolerantie zullen tegen je werken. Sssst…het is een goed idee om door al die mentale blabla heen te komen.


number-1019719__180

Dit is de tijd voor vastberadenheid, tolerantie, en vriendelijkheid. Er kan geen oplossing zijn totdat je alle details van je situatie accepteert. Vooropgesteld dat je niet probeert om sneller door deze langzame en bedaarde cyclus te bewegen dan haar natuurlijke tempo toestaat, kan je alleen maar groeien door de ervaring. je bent waar je bent en, realistisch gesproken, is het onmogelijk om jezelf voorbij te snellen. Ontspan!


number-1019720__180

Vrijheid komt vanuit een nadelige situatie en toch kunnen je gevoelens er niets aan doen om tegengesteld en “bitter-sweet” aan te voelen. Als de tijd daar is, en met meer acceptatie van je van-moment-tot-moment gevoelens, zul je niet alleen helen door deze ervaring, maar er ook door groeien. Deze cyclus dringt er op aan om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen overtuiging. Laat niemand, inclusief jezelf, wegkomen met de dingen mooier maken dan ze zijn of met onnauwkeurigheid.

number-1019721__180

Niet in staat zijn om vooruit te gaan zoals je zou willen is frustrerend, maar als je accepteert dat je simpelweg even niet weet wat je moet doen, zal je eerlijkheid een opening creëren om de antwoorden binnen te laten. Kijk goed naar de details en maak een lijst van wat er gedaan moet worden – wanneer, hoe en door wie. Herinner je dat geen team effectief kan functioneren in een gespannen, overgevoelige, of achterdochtige sfeer. Actie zal er zeker zijn in deze cyclus, maar het is de re-actie die de koers zal bepalen.

number-1019722__180

Hou er mee op om de controle te willen hebben. Accepteer de inbreng of het advies van iemand anders, of het zou kunnen zijn dat je een oncomfortabele of vernederende situatie creëert. Je kan gewoon niets leren als je denkt dat je alle antwoorden al weet – of zou moeten weten. Je stress wordt veroorzaakt door een ongegronde angst om je waardigheid te verliezen. Ontspan. Zorg dat anderen samen met jou ontspannen. Trots kan een nadeel zijn. Kennis is macht – maar alleen als het juist wordt begrepen.

number-1019724__180

Geloof niet alles wat je hoort en ziet. Zoek de feiten zelf na. Denk na voordat je iets doet. Communiceer met de juiste persoon, op de juiste plaats, de juiste tijd, en op de juiste manier. Geef aandacht aan je lichamelijke verschijning, en ook de verschijning van iets dat je presenteert, creëert, of laat zien. Wees vriendelijk maar serieus. Kijk dieper naar wat dan ook, waar je mee te maken hebt.

number-1019725__180

Als je in gedachten de angst voelt van niet weten hoe je verder moet gaan, doe het dan rustiger aan, kijk naar de feiten, en probeer beter georganiseerd te raken. Je mentale ongemak komt doordat je je verzet tegen een bepaalde realiteit, en het gevoel dat dat aanwakkert. Maar, als je masculiene geest je feminiene emoties accepteert als zijn natuurlijke partner – zijn WIL – komen de antwoorden gemakkelijker en zal een obstakel opgeruimd worden – als je dat toestaat.

number-1019726__180

De nadruk ligt op het leven van je leven zoals je dat zou willen. Zorg dat je kijkt naar bepaalde realiteiten die je vermeden hebt, en zie al die losse eindjes daar wachten om aan elkaar geknoopt te worden. Er is een weg vooruit, maar kijk uit die fysieke en emotionele struikelblokken. Ga verder met oplettend zelfvertrouwen. Dit is tenslotte de realiteit – een drukke, opwindende, tegengestelde, chaotische en verwarrende plek, zoveel is zeker.

number-1019727_960_720

Probeer te accepteren dat iedereen zijn eigen realiteit, verlangens, agenda’s en interpretaties van gebeurtenissen heeft. Zij bekijken de dingen vanuit hun eigen gezichtspunt. Je kan nu veel inzicht krijgen door je te verplaatsen in de schoenen van iemand anders, je gezichtspunt te verbreden, en te weten dat er altijd verschillen zullen zijn tussen individuen, hoe sterk je ook met elkaar verbonden denkt te zijn. Leef en laat leven!

Christa Dijkstra
Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve Numerologie,