pay-1036480_960_720Een nieuwe week, een nieuwe Numeroscoop van Christa.
Nog even ter info: Een nieuw jaar, een nummer vooruit! Was je vorig jaar een 1 dan ben je nu naar 2 gegaan enz. en de 9 springt weer door naar het begin van de cyclus, nummer 1.
De nieuwe week begint dit jaar op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Dat nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2015. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+5=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Rekensom
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus vandaag 18-12 wordt dan: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 15 t/m 21 januari 2016

number-1019717__180

Wacht tot er meer informatie boven komt. De antwoorden zitten in de details van het verleden en het zal geduld, doorzettingsvermogen en moed vragen om te kiezen tussen wat belangrijk en wat niet relevant is. Begin met je leven te organiseren rond wat echt belangrijk is voor jou. Door iemand anders te helpen, help je jezelf. Er is geen haast. Navigeer langzaam en voorzichtig door dit verbazingwekkende gedeelte van de reis.


number-1019719__180

Dit is niet het moment om eisen te stellen. Wees geduldig. Geef meer tijd en aandacht aan de details, vooral in zaken die je hebt vermeden of als vanzelfsprekend hebt beschouwd. Ego’s kunnen gemakkelijk botsen in deze cyclus, en gevoelens kunnen gemakkelijk gekwetst worden door onzorgvuldig gekozen woorden. Kijk, luister en doe je best om de positie van iemand anders te begrijpen. Misschien heb je niet alle feiten, dus wacht tot ze tevoorschijn komen of probeer ze te achterhalen.


number-1019720__180

Je wordt beperkt door regels die niet meer passen bij de realiteit waar je mee te maken hebt. Het meest beschadigende is geloven dat je het niet verdient om vrij te leven, of dat de omstandigheden het je niet toestaan om alles te kunnen zeggen. Om een bepaald doel te bereiken, of simpelweg vrijer te zijn, moet je er van overtuigd zijn dat je diep in jezelf de macht hebt om dat te laten gebeuren en, tegelijkertijd, gevoelig te zijn voor de gevoelens en verlangens van andere mensen.

number-1019721__180

De nadruk ligt op je doelgerichtheid, en misschien wil je je gevoelens voor jezelf houden en doen alsof je alles onder controle hebt. Maar alles onder controle willen hebben is een gedeelte van het probleem. Ga juist dieper in op je gevoelens. Ben je boos op jezelf omdat je zelf vindt dat je onredelijke verwachtingen hebt? Als je bereid bent om je ideeën aan te passen aan de realiteit, is er helemaal niets onredelijks aan. Het is alleen maar nodig om alles beter te organiseren.

number-1019722__180

Kijk op een eerlijke manier naar je situatie: hoe het is begonnen, hoe het met de tijd is gegroeid, hoe het nu is en hoe je wil dat het zich verder ontwikkelt. Je verlangen naar constructieve verandering en grotere vrijheid moet niet ontkend worden. In deze cyclus kunnen goede ideeën ontstaan door het goed begrijpen van de kennis die je al hebt, en het vervolgens in praktijk brengen.

number-1019724__180

Hoe kan je dit vervelende spelletje van “afwachten en maar zien” omzetten in iets positiefs. Je kan dingen afmaken, losse eindjes aan elkaar knopen en jezelf nuttig maken. Je kan ook met je creatieve geest nieuwe ideeën bedenken over hoe jouw “juiste plaats” in deze wereld zou kunnen aanvoelen, en je zou dit kunnen zien als een periode van vrijheid voordat de drukke weg naar vooruitgang begint. De nadruk ligt op de kracht van keuzes maken.

number-1019725__180

Een verandering van prioriteiten stellen zal er voor zorgen dat je iets kan afronden op de juiste manier en op de juiste tijd. Maar er zijn wel belangrijke dingen te leren voordat je verder kan gaan. Het kan aanvoelen alsof je niet in staat bent om vooruit te komen maar, in feite, is dit een belangrijk beginpunt. Hoe je vanaf hier verder gaat is van belang voor je algehele welzijn, maar het is lastiger dan het in eerste instantie lijkt en het kan wat langer duren voordat je het begrijpt. Heb wat meer geduld met het tempo van je vooruitgang.

number-1019726__180

Recente gebeurtenissen hebben misschien gezorgd dat je je leeg voelt, maar je hebt niet de hoop verloren. Je hebt het overleefd. Maar de druk van al die “oude” boosheid, angst, verdriet en teleurstelling moet zich wel uit kunnen drukken zodat je de kracht van je Vrije Wil weer (blijvend) terugkrijgt. Probeer je emoties niet af te reageren op anderen. Confrontatie is onnodig, maar je moet wel echt een manier vinden om die gevoelens los te laten. Neem elke dag zoals hij komt – en zie zowel de positieve dingen als de irritaties.

number-1019727_960_720

Iets dat je graag wil negeren zal nu aangepakt moeten worden zodat er weer orde, optimisme en actie kan zijn. De nadruk ligt op de kracht van je eigen Vrije Wil en je begrip van zelfrespect. Liefde en vriendschap zijn overal om je heen, maar eerst moet je jezelf vertrouwen anders kan je nooit weten wie je kan vertrouwen. Wees je eigen beste vriend en stop met jezelf zo gemakkelijk te laten beïnvloeden door je angst voor wat anderen van je zullen denken.

Christa Dijkstra
Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve Numerologie,