pay-1036480_960_720Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit.

Dat nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2015. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+5=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus vandaag 18-12 wordt dan: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 17 december t/m 23 december 2015

 

number-1019717__180Emotionele eerlijkheid is de enige manier om vooruit te komen, en de enige manier om te weten welke richting vooruit is. Frustratie is een vorm van boosheid – een natuurlijke emotie die moet bewegen in het lichaam, naar de oppervlakte moet komen en vervolgens, veilig en privé, geuit moet worden met welk geluid dan ook. Dit belangrijke helende proces gaat niemand aan behalve jou, dus neem er wat alleen-tijd voor.


number-1019719__180
Alleen jij kan je leven creëren zoals je wil dat het is. Anderen moeten er wel bij betrokken worden, maar wat zij nodig hebben mag wat jij nodig hebt niet oneindig overschaduwen. Haast je niet. Er is nog veel te leren en te ervaren voordat je kan weten wat jouw wensen en doelen echt zijn, en hoe je ze gaat vervullen. Creativiteit gaat niet alleen over kunst. Het gaat over het vinden van de juiste chemie die de gewenste reactie teweeg brengt op elk terrein in je leven.


number-1019720__180

Je zit op een creatiever pad, maar verdriet dat je ontkent, kan je blind maken voor je proces, of zorgen dat je je schuldig voelt als je verder wil gaan, of als je meer wil. Je kan geen geluk ervaren als je teveel verdriet opkropt, en dit is een kans om weer te helen. Je kan niet een knop voor je gevoelens omzetten en dan verwachten dat je gelukkig bent. Er bestaat wel een knop voor ontkenning, maar als je niet kan voelen kan je ook geen levenslust voelen – of iets nieuws bedenken.

number-1019721__180Je bestaat uit energie die, van nature, in beweging moet blijven. Observeer de principes van oorzaak en gevolg terwijl je doorgaat in de richting van je gevoel, je wensen en de keuzes die je maakt. Een gevolg kan alleen maar begrepen worden door de oorzaak op te sporen, en die kan wel eens diep begraven zijn. Vraag jezelf af of de richting waar je op gaat wel is wat je wil. Wat bedoel je daar heb je geen tijd voor? Hier is tijd juist voor.

number-1019722__180Je kan in actie komen, maar je moet wel in staat zijn om aan te voelen wanneer genoeg echt genoeg is. Jij, of iemand dichtbij, heeft wat rustige en liefdevolle medewerking nodig. Er moet verantwoordelijkheid genomen en gedeeld worden. Dit kan leiden tot een onverwachte en nodige wapenstilstand of vereniging. Gebruik je licht om iemand anders te laten stralen. Zie hoe dit terugkaatst op jezelf in de vorm van vergeving of de bereidheid om samen te werken.

number-1019724__180Als je vindt dat je op een manier lacht dat het bijna ongepast lijkt, kan het heel goed zijn dat je wat van dat zware schuldgevoel uit je systeem kwijt bent en dat er emotioneel helen plaats vindt. Als je serieus weer wat plezier wil terug brengen in je leven, laat het zich dan uiten zoals het komt en als je intentie liefdevol is, is het nooit ongepast. Liefde heeft gevoel voor humor en lachen is een echt medicijn.

number-1019725__180Als je vindt dat je op een manier lacht dat het bijna ongepast lijkt, kan het heel goed zijn dat je wat van dat zware schuldgevoel uit je systeem kwijt bent en dat er emotioneel helen plaats vindt. Als je serieus weer wat plezier wil terug brengen in je leven, laat het zich dan uiten zoals het komt en als je intentie liefdevol is, is het nooit ongepast. Liefde heeft gevoel voor humor en lachen is een echt medicijn.

number-1019726__180Je bent een belangrijk onderdeel van een team maar niet de ster van de show. Werk samen! Hou je doelen voor ogen terwijl je met deze tijdelijke ervaring om gaat. Je bevindt je op onbekend terrein. Misschien voelen anderen zich ook onbekend met de situatie. Blijf geduldig, kalm en hou rekening met anderen. Ontspan en moedig anderen aan zich ook te ontspannen. Voor alles is een tijd en een plaats, en dit is de tijd en de plaats om de kracht van vriendelijkheid te gebruiken.

number-1019727_960_720Het is moeilijk om te voorkomen dat emoties zich roeren op dit moment. Je gevoelens moeten zich kunnen uiten zodat je boven een oude situatie uit kan groeien. Alle betrokkenen moeten kunnen zijn wie ze zijn – wie ze geworden zijn. Deze cyclus van liefde, schoonheid en relaties kan gemakkelijk beschadigd worden door onverschilligheid, een verdedigende houding, of veroordelen, dus probeer een vredige en harmonieuze sfeer te creëren. Geniet van de liefde en aandacht om je heen.