pay-1036480_960_720Een nieuwe week, een nieuwe Numeroscoop van Christa.
Nog even ter info: Een nieuw jaar, een nummer vooruit! Was je vorig jaar een 1 dan ben je nu naar 2 gegaan enz. en de 9 springt weer door naar het begin van de cyclus, nummer 1.
De nieuwe week begint dit jaar op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Dat nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2015. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+5=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Rekensom
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus vandaag 18-12 wordt dan: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 8 januari tot en met 14 januari 2016

number-1019717__180

Geef aandacht aan het detail en trek niet te snel conclusies (voor-oordelen). Misschien moet je wat beschermende regels opstellen, maar het probleem controleren is niet hetzelfde als het oplossen. Geef je waardering waar dat zou moeten, respecteer de realiteit van anderen en wees eerlijk over het effect dat je op elkaar hebt. Hoe je jezelf uitdrukt kan nu een lang durende invloed hebben.


number-1019719__180

Het leven vertraagt je zodat je niet te snel kan gaan. De verschillende manieren waarop je verbonden bent met anderen heeft een unieke dynamiek in je leven gecreëerd en de vraag is: hoe kan je met compassie met andermans gevoelens omgaan als je eigen gevoelens misschien pijnlijk zijn. Kijk verder dan de oppervlakkigheid van anderen. De kwaliteit van jouw leven is natuurlijk belangrijk, maar deze cyclus benadrukt de kwaliteit van je relaties.


number-1019720__180

Het leven maakt je bewust van je angst voor de herhaling van een situatie uit het verleden – of voor iets dat nog niet gebeurd is en misschien nooit gaat gebeuren. Deze specifieke angst zal je terughoudend maken totdat je haar bestaan herkent en de oorzaak begrijpt. Het is nodig om terug te gaan naar dat punt in je leven waar deze angst ontstaan is. Alleen daar, vanaf de wortel, kan het geheeld worden. Dus stop er mee om deze herinneringen te blokkeren. Laat ze vrij!

number-1019721__180

Stel vast welke verplichtingen echt van jou zijn, want als je onzeker bent over waar je verantwoordelijk voor bent, dan kan “verantwoordelijk zijn” overweldigende schuldgevoelens met zich mee brengen. Pas je snel aan een nieuwe realiteit aan. Zie waar je gedachten niet kloppen met je gevoelens. Emotionele eerlijkheid kan veel van de druk wegnemen en de oplossing voor een probleem, waarvan je dacht dat het niet opgelost kon worden, opleveren. Wees eerlijk tegen jezelf en tegen anderen.

number-1019722__180

Je positie zal zeker sterker worden als je je realiseert dat niemand je iets verschuldigd is. Je bent het, hoe dan ook, wel aan jezelf verschuldigd om je intuïtie en gevoelens te volgen naar een complete verandering van koers. Accepteer waar je nu bent en merk de stress die ontstaat als je je gevoelens niet toe staat om te bewegen. Laat die koppigheid ontspannen. Je gevoelens kunnen niet bewegen omdat ze gebaseerd zijn op overtuigingen waar je niet langer in gelooft.

number-1019724__180

Het verleden is voorbij en je wil graag door met je leven. Maar er is wel een ander gezichtspunt nodig. In feite zul je alleen maar de herhaling zien van wat eens was, totdat je naar een situatie kijkt vanuit een andere hoek. Richt je op de wonderen van de natuur, inclusief de ware aard van andere mensen in je leven. Dit kan je helpen aan een realistischer gezichtspunt, gevolgd door echte resultaten! Verantwoordelijkheid hoeft niet vervelend te zijn.

number-1019725__180

Gebrek aan enthousiasme op het ene gebied heeft invloed op alle gebieden in je leven. Laat achterhaalde overtuigingen los, observeer de ware aard van wat er gebeurd. Hoe eerder je accepteert dat er verandering nodig is, des te sneller kan die verandering gemaakt worden. Deze met-beide-benen-op-de-grond cyclus geeft een diep inzicht die kan resulteren in een belangrijke bevrijding van opgekropte emotie, de impact daarvan zal je helpen te begrijpen wat er vervolgens gedaan moet worden.

number-1019726__180

Deze cyclus vestigt je aandacht op de grote, slechte, chaotische, materialistische wereld buiten, en maakt je bewust van hoe bepaalde zaken als vanzelfsprekend zijn gezien, en belicht je verschillende afhankelijkheden. Je leert waarom je je persoonlijke kracht moet ontwikkelen en hoe je moet navigeren rond diegenen om je heen die helemaal niet willen dat je kracht hebt, of diegenen voor wie jouw verlangens en doelen niet van belang zijn. Om je eigen leven veilig en succesvol te leven, moet je denken, voelen, beslissen en spreken voor jezelf!!

number-1019727_960_720

Als je oppervlakkig om gaat met iets of iemand, loop je het risico om verder uit elkaar te groeien in plaats van naar elkaar toe – of – verbonden te blijven terwijl het nodig is om verder te gaan met andere zaken. Voel je echte gevoelens hierover – wees heel erg eerlijk tegen jezelf – en beslis dan of je moet blijven, vertrekken, of alleen maar je gezichtspunt, regels, of routine  moet veranderen. Als je de omstandigheden van anderen bekijkt, vraag je dan af wat je zelf echt wil.

Christa Dijkstra
Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve Numerologie,