Een nieuwe week, een nieuwe numeroscoop!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2017 telkens op zondag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!


Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2017. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+7=13 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+3=4
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 4 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op zondag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)4=16 en 1+6=7. Voor vandaag lees je dus nummer 7 als je jaarnummer 3 is.

Week van 19 maart t/m 25 maart 2017

number-1019717__180

Een verandering in je dagelijkse zaken/routine is misschien precies de katalysator waar je op zat te wachten. Hoe dichter je er bij komt, des te intenser zal de druk aanvoelen totdat je, eindelijk, het geloof of de gewoonte, die de blokkade veroorzaakte, los zal laten. Weten is macht – maar onthou wel dat een “point of view” alleen maar een punt is van waaruit je tegen de dingen aankijkt en dat laat zelden het complete plaatje zien.

number-1019719__180

Hoe kan je directe mogelijkheden opmerken als je zo gefocust bent op de lange termijn? Iets vervelends kan nu uitgroeien tot iets opwindends. Louter tolerantie kan veranderen in geduld, en geduld kan veranderen in een ontspannen en inzichtelijke ervaring. Maar kijk goed waar je naar toe gaat en hoe je er komt. Het is een chaotische wereld, en de intentie van anderen kan erg verschillen met die van jou.

number-1019720__180

Terwijl al je emoties zichzelf tegelijkertijd proberen uit te drukken, zou je er de voorkeur aan kunnen geven om ze allemaal af te sluiten, maar dit niveau van ontkenning zal je niet lang vol kunnen houden. Je gevoelens vinden toch wel een manier om naar de oppervlakte te komen, hoe hard je ook probeert ze te onderdrukken. Maar er is een deur open gegaan en vooruitgang is mogelijk. Door jezelf toe te staan je dieptepunt te voelen, ga je je realiseren dat je emoties je kracht zijn, niet je zwakheid.

number-1019721__180

Er is veel reden om hoopvol te zijn, maar de angst voor het onbekende neemt misschien de overhand op je optimisme. Het enige dat je kan doen is volhouden en de rit uitzitten. Het zal je naar een veel comfortabeler situatie leiden maar het is aan jou om de juiste condities te creëren waardoor stabiliteit kan groeien en stand houden. Je moet vooral geloven, nu meer dan ooit, in je vermogen om al doende te leren.

number-1019722__180

Deze cyclus maakt je bewust van de realiteit van andere mensen en kan gevoelens van angst, teleurstelling, jaloezie of opluchting veroorzaken. Dit waarschuwt je tegen het vergelijken van jezelf met anderen en voorzichtig te zijn met wat je wenst. Waar het echt om gaat is dat je beslist wat je heel diep van binnen zou willen. Het inzicht dat je nu krijgt kan je helpen om dichter bij je doel te komen en om, tijdens dit proces, de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

number-1019724__180

Blijf dicht bij jezelf in deze cyclus van extremen. Laat je leiden door je gevoelens en intuïtie en laat je niet afleiden door de meningen, reacties en oordelen van andere mensen. Zie de feiten onder ogen en beslis zelf wat voor jou het beste is in je eigen situatie. Wees je bewust van de realiteit en blijf er middenin staan. Dit is de verantwoordelijke manier om door te gaan in een cyclus waarin juist die verantwoordelijkheid het belangrijkste thema is.

number-1019725__180

Het kan zijn dat je merkt dat je klaar bent om het verleden achter je te laten en weer vooruit te gaan, maar waar ga je naar toe? De weg vooruit is nog niet helder en het lijkt er op dat je moet wachten op wat je wil. Het kan zijn dat je met iets nieuws wil beginnen, maar dit kan je alleen maar tot een bepaald punt brengen. Innerlijke heling is het meest belangrijke item in je agenda op dit moment. Het loslaten van emotionele druk zal je richting veranderen en je een nieuw pad laten zien dat je eerder niet zag.

number-1019726__180

Als je merkt dat je aan het eind van je latijn bent, doe dan alles rustiger aan. Wees vriendelijk als je door deze cyclus van gevoeligheid, verbinding, relatie en medewerking gaat – een cyclus waarin ongeduldigheid of intolerantie kan terug kaatsen naar jezelf. De omstandigheden van andere mensen zijn net zo belangrijk voor hen als jouw omstandigheden voor jou zijn. Werk mee waar je kan, maar probeer je de problemen van anderen niet aan te trekken.

number-1019727_960_720

Jouw realiteit vergelijken met die van anderen kan geen geluk brengen en daar moet je dus vanaf. Alleen zo kan je je verbinding met iemand anders in een realistischer licht zien. Door een indruk te creëren die niet klopt met je echte gevoelens, onderdruk je essentiële kenmerken van je eigen ziel en onderdruk je belangrijke en mooie gedeeltes van jezelf. Maakt niet uit wat je omstandigheden zijn, maar wees zo vrij als je kan. Wees vooral zoals je bent, zonder pretenties.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl