kerstgetallenWat gaat deze laatste week van het jaar je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 23 december t/m 31 december 2016

number-1019717__180

Zet jezelf niet onder druk. Zie alle anderen als gelijken. Merk hoe je focus verschuift van alle dingen die je bezig houden naar de verlangens en omstandigheden van anderen. Het samensmelten van de masculiene 1 en de feminiene 2 energieën heeft effect op iedereen, en het herinnert je er nu persoonlijk aan dat je maar 1 persoon bent, 1 individu. 1 ziel tussen vele anderen. Deze cyclus helpt je om je positie te verhelderen zodat je eindelijk kan ONTSPANNEN.

Extra dagtekst voor donderdag 31 december:
Hoe positief je situatie gaat worden hangt af van hoe gewillig je bent om je eigen realiteit te accepteren voor wat het is, en natuurlijk is een deel ervan totaal onacceptabel op de lange termijn. Er moeten veranderingen komen als je een groter gevoel van tevredenheid of veiligheid wil hebben. De drang om te bekritiseren of alleen het negatieve van de situatie te zien kan sterk zijn, maar er gloort ook hoop en optimisme aan de horizon die ook herkend en geaccepteerd moet worden.

number-1019719__180

Je voelt je emotioneel, maar niet over-emotioneel; gevoelig, maar niet over-gevoelig. Je bent in staat om te geven zonder jezelf te kort te doen. En, als je iets geleerd hebt van de recente ervaringen, dan is het dat je je niet alles meer zo persoonlijk aantrekt. Als vertrouwen zich verbindt met realiteit – niet met illusie – geeft dat een geweldige kracht. Maar pas op voor die illusies. Het leven zit er vol mee en ze kunnen erg overtuigend zijn. Laat je niet te makkelijk in de maling nemen.

Extra dagtekst voor donderdag 31 december:
Breng het ene in verband met het andere en probeer er een gemeenschappelijke lijn in te ontdekken. Het juiste begrip is nodig. Je kan nu iets nieuws en waardevols leren als je een oncomfortabel issue afrondt dat je niet met je mee hoeft te dragen in het nieuwe jaar. Dat betekent niet dat je de impact ervan niet meer voelt. Het betekent dat de druk van het ontkennen van die impact jou en anderen geen pijn meer hoeft te doen, en wat een opluchting zal dat zijn.

number-1019720__180

Er zit een opwindende toon aan deze cyclus, alsof je op de één of andere “missie” bent. Maar onthoud dat jouw doel jouw doel is, en jouw verantwoordelijkheid. Anderen hebben hun eigen aspiraties, standpunten, en levenservaringen. Veroordeel niemand. Ook jezelf niet. Een doorgaand conflict is verre van productief.  Vriendelijke samenwerking en acceptatie zijn nodig. Er is veel voor je om optimistisch over te zijn. Een bepaald idee is niet langer “zijn tijd vooruit”.

Extra dagtekst voor donderdag 31 december:
Diversiteit is het thema. Kijk naar een gemeenschappelijke lijn tussen zaken van liefde, vriendschap, onafhankelijkheid, veiligheid, gedane fouten, toekomstige plannen, plicht, werk, eerlijkheid, en wereldlijke gebeurtenissen. Zet je prioriteiten in de juiste volgorde. Blijf alert. Je kan niet verstandig doorgaan als je niet weet wat er verandert of gebeuren moet. Je hoeft geen doel uit te sluiten, maar van nu af aan, moet er mee omgegaan worden in een realistischer tempo.

number-1019721__180

Niemand is immuun voor de onzekerheid van de groeiende reis van de mensheid naar Vrije Wil. Zorgen over wat het nieuwe jaar gaat brengen zijn realistisch en gezond. Accepteer het feit dat het helen van je emoties, geest, lichaam en hart, almaar doorgaat – het levenswerk. Wat er ook aan de hand is, verhoog je verwachtingen en laat een nieuwe visie ontstaan.

Extra dagtekst voor donderdag 31 december:
Een veelbelovende situatie is zich aan het ontwikkelen maar andere bronnen van strijd moeten nog steeds doorgewerkt worden. Geduld en samenwerking zullen je helpen om de ongewone ideeën, die rondzweven in je hoofd, beter te begrijpen. Je intuïtie klopt dus als het inzicht komt, geloof het dan. En geloof deze zeer wijze woorden van Albert Einstein: De belangrijke problemen die we het hoofd moeten bieden, kunnen niet opgelost worden met hetzelfde niveau van denken dat ze veroorzaakte.

number-1019722__180

Open en vriendelijk zijn kan pijnlijk voelen in een wereld waar zoveel gebrek is aan openheid en vriendelijkheid. Hou dus bepaalde details voor jezelf nu. Dan ben je in staat om te genieten van het inzicht dat deze cyclus biedt. Je hebt alle reden om je voldaan te voelen. De fouten die je onderweg gemaakt hebt doen er niet meer toe, maar je moet nu je voordeel doen met wat ze je geleerd hebben.

Extra dagtekst voor donderdag 31 december:
Geef credits waar ze horen, en compassie waar het nodig is. Accepteer dat je samen in hetzelfde schuitje zit. Als je een succesvolle uitkomst wil, en als je wil dat dit “team” op een gezamenlijke gunstige manier opereert, dan zal je de emotionele druk bij elkaar weg moeten nemen door te accepteren dat je elkaar niets verschuldigd bent. Je bent ieder aparte en unieke persoonlijkheden met verschillende energieën, verlangens, geschiedenissen, en standpunten. ECHTE vriendschap voelt zo goed omdat het een vorm van LIEFDE is.

number-1019724__180

Familie en groepen bestaan uit persoonlijkheden. Hoe meer je de dingen onder controle wil hebben, hoe ingewikkelder het leven wordt. Jouw rol is een bevrijdende en helende, geen controlerende. Dus bevrijd anderen van je onrealistische verwachtingen, en jezelf van die van hun. Weet het verschil tussen het gevoel van “ergens horen” en het geloof dat we “bij elkaar horen”. Wij bezitten liefde niet. Liefde hoort vrij gevoeld, gedeeld, gegeven en ontvangen te worden.

Extra dagtekst voor donderdag 31 december:
Accepteer het dat je moe bent en dat je rust nodig hebt. Het is alleen maar schuldgevoel dat je zegt dat het niet kan. Vanuit een meer ontspannen toestand zal je beter in staat zijn om de kracht van woorden, de juiste informatie en, het allerbelangrijkst, de kracht van je eigen intuïtie, te gebruiken. Als je te moe bent om de feiten te zien, kan er een situatie ontstaan die rust onmogelijk maakt. Hou op met die strijd en kies wat het beste is voor jou.

number-1019725__180

Er is nog steeds iets dat je doet, of van plan bent te doen, dat je tegen houdt. Het is iets waar je elke keer naar terug grijpt als je verandering of uitdaging wil vermijden. Geef toe aan een realiteit die je ontkend hebt. Iets toegeven betekent dat je het BINNEN laat. Buitensporige trots is een vorm van angst die de waarheid niet kan accepteren. Dit moet erkend worden nu. Laat de waarheid BINNEN – samen met echt opwindende ideeën die je horizon en verbeelding kunnen verruimen.

Extra dagtekst voor donderdag 31 december:
Vrijheid, verantwoordelijkheid, en je kracht om jezelf opnieuw uit te vinden zijn de thema’s hier. Een verantwoordelijke weg inslaan betekent niet dat je moet stoppen met genieten van het leven. Er kan veel plezier behaald worden door je vindingrijkheid te testen en keuzes te maken die gebaseerd zijn op wat je werkelijk wilt, in plaats van op schuldgevoel en sentiment. Benader alles meer vanuit je kern. Dat betekent ver weg blijven van “extremen” of domineren.
.

number-1019726__180

Probeer een balans te vinden tussen wat jij nodig hebt en wat anderen nodig hebben. Deze cyclus geeft je de tijd, de ruimte, en het inzicht om te analyseren wat je hebt betreffende bezit, connecties, talent, bronnen en situatie. Wat je tot nu toe bereikt hebt is maar één stap in het grotere plan. Dus, ontspan, adem rustig door, en voel je thuis terwijl je wacht op meer begrip.

Extra dagtekst voor donderdag 31 december:
Er is een plotselinge, onverwachte, uit het niets en een soort van “per-ongeluk-situatie” van energieën aan het werk in deze cyclus. En een nadruk op het lichaam geeft aan dat er extra zorg moet worden besteed op het fysieke vlak. Doe rustiger aan, fysiek en mentaal en wees je bewust van alles wat er speelt om je heen. Vanaf nu zul je voordeel hebben van een dieper begrip van oorzaak en gevolg.

number-1019727_960_720

Je huidige realiteit is je enige doorgang naar de toekomst, en dat gevoel van haast is waarschijnlijk een wens om iets af te sluiten en eindelijk achter je te laten. Alleen jij weet wat dit betekent. Wat nu onacceptabel lijkt kan veranderen in iets dat meer liefdevol is of bruikbaarder volgend jaar, dus handel of spreek niet impulsief. Wees eerlijk over je wensen en verlangens, en wens jezelf – en anderen – alleen het beste toe.

Extra dagtekst voor donderdag 31 december:
Met de nadruk op relaties en privacy, biedt deze cyclus een mogelijkheid om één van de meest waardevolle energieën te ontwikkelen die je ooit zal bezitten – compassie – ook wel hartelijkheid of vriendelijkheid genoemd. Compassie is liefde voor het leven – en dat begint bij jezelf. Als je geen compassie kan voelen, komt dat omdat kritiek en oordelen alleen maar gewoontes zijn geworden. Breek met die gewoontes – en wentel je in de helende kracht van de LIEFDE.

 

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl