Een nieuwe week, een nieuwe numeroscoop!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2017 telkens op zondag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!


Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2017. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+7=13 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+3=4
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 4 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op zondag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)4=16 en 1+6=7. Voor vandaag lees je dus nummer 7 als je jaarnummer 3 is.

Week van 26 maart t/m 1 april 2017

number-1019717__180

Niet alles kan meteen opgelost worden, maar één kleine verandering kan je richting meetbaar wijzigen en je op een realistischer spoor zetten. Van daaruit is het gemakkelijker om aanpassingen die gedaan moeten worden te herkennen. Benader de dingen niet op dezelfde uitgekauwde manier of met dezelfde oude verstokte houding. Als je je nieuwe vooruitzichten gaat tegenkomen merk dan dat de veranderingen die plaatsvinden aan de buitenkant weerspiegelingen zijn van de veranderingen die gaande zijn aan de binnenkant.

number-1019719__180

De nadruk ligt op je gevoel van waardigheid. Er vindt een uitbalanceren van macht plaats en hoewel het in het begin verwarrend kan zijn, zal deze verandering van sfeer op de lange termijn in je voordeel zijn. Je gevoelens zijn intens, en ze vertellen je – net zo intens – dat je realistisch eerlijk en geduldig met de dingen om moet gaan. Maar ga nou niet overdrijven. Drastische maatregelen zijn niet nodig. Het is nodig om moeite te doen, maar teveel moeite doen kan juist weer tegen je werken.

number-1019720__180

Tegengestelde emoties zijn te verwachten als je nagaat hoe tegengesteld en onduidelijk het karakter van wat je nu ervaart is. Compleet vertrouwen zou in dit stadium onrealistisch zijn. Er is iets waar je bang voor bent en je kan er niet helemaal je vinger opleggen. Je zou veel willen zeggen/uitdrukken, maar in deze cyclus van wachten leer je waarschijnlijk meer van alleen maar luisteren en observeren.

number-1019721__180

Een dilemma dat maar blijft spelen heeft je aandacht nodig, en het lijkt er op dat je het heel graag wil oplossen. Je kan niet maar blijven wachten en niets doen. Deze cyclus brengt een golf van energie die je zorg niet helemaal zal laten verdwijnen, maar die je zal helpen om je waardigheid te herstellen en te accepteren dat je je best hebt gedaan.

number-1019722__180

Geef jezelf de tijd om je aan te passen aan een recente verschuiving in je realiteit. Wees eerlijk tegen jezelf over wat je voelt. Herken het tanende gevoel van beperking, en het groeiende gevoel van opwinding en avontuur. Als het meer voelt als angst, dan is het dat waarschijnlijk ook. We zijn allemaal bang voor verandering. Maar je zal moeten toegeven dat je veel vrijer bent dan je ooit was. Van nu af aan gaat het alleen maar om de kracht van keuzes.

number-1019724__180

De nadruk ligt op onafhankelijkheid, vrijheid en initiatief nemen. Dit is een kans om je leven te herinrichten – of om andere regelingen te treffen – op een manier die past bij wat je direct nodig hebt. Maakt niet uit hoe beangstigend de dingen aan de oppervlakte lijken, één specifieke angst is ongegrond. Kijk eens naar hoeveel sterker je bent geworden – zoveel meer ontspannen in je eigen lijf

number-1019725__180

Rustig aan. Wacht nog even. Het is nodig om de feiten beter te begrijpen. Je vermogen om te begrijpen en te voelen is aan het groeien en dat helpt je om informatie, die je eerder nog niet begreep, nu wel te begrijpen. Deze langzaam bewegende cyclus tolereert geen dwang of onverschilligheid omdat het naar de waarheid zoekt, en de waarheid moet gevoeld worden voordat het correct begrepen kan worden. Het is tijd om de oude programmering die je blind maakt voor je eigen realiteit, te herkennen en los te laten. De mogelijkheid waar het hier om gaat, gaat om zoveel meer dan je dacht.

number-1019726__180

Terwijl de focus op de juiste timing en het wachten, wat afneemt, merk je dat je nu meer tijd en ruimte voor jezelf hebt. Sta jezelf toe om alles volledig af te wikkelen terwijl je deze gevoelige en coöperatieve fase afsluit op een manier die je een tevreden gevoel geeft. Als je te snel doorrent naar iets nieuws zou je het inzicht en de inspiratie, waar deze vertraging juist om ging, kunnen missen.

number-1019727_960_720

Je hebt alle reden om je zelfverzekerd te voelen. Je hebt de mogelijkheid om iets te doorbreken wat je zou kunnen verlossen van een oude identiteit en wat je kan helpen om dichter bij waar je echt wil zijn, te komen. Je verzet daartegen komt voort uit onnodige twijfel aan jezelf. Het leven heeft soms ongemakkelijke momenten waar je doorheen moet in plaats van je ertegen te verzetten – en je hebt geen beter vervoersmiddel om hier doorheen te komen dan je geloof in jezelf.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl