nine-217900_960_720Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 28 oktober t/m 3 november 2016

number-1019717__180

Als de waarheid wordt achter gehouden, gemanipuleerd, of onzorgvuldig behandeld, dan kan er geen vooruitgang zijn. In deze cyclus is de waarheid verborgen onder lagen van onbegrip die zich langzaam ontrafelen op de route van je reis. Als één van die lagen nu wordt afgepeld, komt er een inspirerend stukje van de puzzel tevoorschijn.

number-1019719__180

Je komt in de problemen als je meer gefocust bent op hoe anderen je “zien” dan op wat er gedaan moet worden. Jij hebt een bepaalde rol te spelen en anderen hebben hun eigen rol. Teamwerk is essentieel. Door enthousiast samen te werken zul je niet alleen het vertrouwen van anderen winnen, maar creëer je ook een indrukwekkend niveau van doeltreffendheid. Weet wat je rol inhoudt, en waarom je gewilde en egoloze medewerking zo belangrijk is op dit moment.

number-1019720__180

Wees je bewust van de tijd die je besteedt aan het worstelen met problemen terwijl de mogelijkheden om ze te voorkomen of op te lossen onopgemerkt blijven. Kijk naar de details vanuit verschillende invalshoeken en begrijp de gevaren van aannames, en het belang van de juiste timing. Wees geduldig. Je bent nu op de juiste plek, de juiste tijd en in de juiste gemoedstoestand om jezelf te helpen – door eerlijk met jezelf te zijn – over jezelf.

number-1019721__180

Maakt niet uit hoe onverschillig of vijandig anderen lijken, dit is een test van vriendschap. Je beste benadering is die van realisme, eerlijkheid, aandacht voor detail en gulheid. Laat je niet in met rivaliteit of proberen om de controle te hebben. Er is geen reden voor competitie. Kijk naar de realiteit van iemand anders met compassie en zorgzaamheid. We worstelen allemaal in deze chaotische wereld, en dit is een kans om je eigen pijn te verzachten en mogelijk die van iemand anders.

number-1019722__180

Teleurstelling en afwijzing zijn enkele van onze meest diepe onderdrukte vormen van pijn, maar angst om gezien te worden als “negatief”, kwetsbaar of een slecht verliezer kan ons dwingen in de “veiligheid” van beperkende omstandigheden te blijven. Alleen door fouten, verschillen of onbegrip onder ogen te komen kan echte verlichting/lichtheid weer verschijnen. Je kan niet effectief doorgaan als je jezelf niet accepteert zoals je bent. Om dat te kunnen doen, moet je jezelf accepteren zoals je was.

number-1019724__180

Iets is tot een climax gekomen. Een nieuw situatie is aan het ontstaan. Er zijn veel bronnen tot je beschikking: mensen, dingen en informatie. De grootste moeilijkheid zou EGO kunnen zijn – die van jezelf, van iemand anders, of een botsing van beiden. Je ego is eenvoudigweg je gevoel van “zelf” die, op dit moment, de wil om gelijk te hebben moet ontspannen – zelfs als het gelijk heeft. Gelijk hebben is niet van belang in deze omstandigheden. Samen werken voor een specifiek resultaat is wat er nu toe doet.

number-1019725__180

Als je ideeën het ene moment opwindend en ideaal lijken en op een ander moment saai en problematisch, merk dan hoe jouw vrijheid en welzijn direct verbonden zijn met de omstandigheden en standpunten van andere mensen. Laat je gedachten niet te ver vooruit racen of in het verleden vast komen te zitten. Blijf met beide benen op de grond omdat de antwoorden die je zoekt alleen maar gevonden kunnen worden in de ogenschijnlijk onwerkelijke trillingen van de tegenwoordige tijd en de huidige locatie.

number-1019726__180

Je weet dat je je niet kunt verbergen voor de realiteit. Waarheid is de enige weg vooruit. Als eerste moet je balans zien te vinden tussen de extremen van koppigheid en onverschilligheid, en je de nutteloosheid realiseren van het mensen vertellen wat je denkt dat ze willen horen in plaats van hoe het echt zit. Emotionele eerlijkheid is de sleutel naar positieve verandering. Iets dat leek in te storten kan nu weer hersteld en verbeterd worden.

number-1019727_960_720

Er vindt een verschuiving in je realiteit plaats en je moet de details minutieus bestuderen, zelfs als alles ongemakkelijk snel gaat. Juiste informatie en correct begrip kan alle betrokkenen helpen om meer zekerheid te voelen. Een helder hoofd, diplomatie en geduld zijn nodig. Hoewel niet alle situaties kant en klare oplossingen hebben. Soms is volhouden tot het weer voorbij gaat, het enige dat je kan doen.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl