nine-217900_960_720De oplettende Numeroscoopvolger is het vast wel opgevallen dat er vorige week geen nieuwe numeroscoop online stond. Er waren wat technische problemen met de site. Maar we zijn er weer! Na deze numeroscoop hebben we een zomerstop van 3 weken.  Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 8 t/m 14 juli 2016

number-1019717__180

Probeer te luisteren, te observeren en mee te werken. Deze cyclus kan je veel leren over je eigen kracht en die van andere mensen en hoe weinig er bereikt kan worden als, welke kracht dan ook, uit balans is. Vraag jezelf af: “Is dit hoe mijn leven bedoeld is? Wat houdt me tegen om mijn leven volgens mijn ontwerp te leven? Hoe ben ik met deze mensen verbonden?” Laat jezelf niet van de werkelijkheid afleiden want dat is wat er voor gezorgd heeft dat de grote onbalans zich heeft kunnen ontwikkelen.

number-1019719__180

Laat je echte gevoelens naar buiten komen, veilig en privé. Onthoud dat schuldgevoel er voor zorgt dat we onze emoties onderdrukken, vooral boosheid. Er is niets mis met boosheid behalve als het onderdrukt wordt en niet in staat is om te bewegen. Als het op die manier ontkend wordt, groet het naar woede en vervolgens haat. En dan komen al die ingehouden emoties er agressief uit of, als ook dat onderdrukt wordt, kan het zich ontwikkelen in een ziekte. Herken het schuldgevoel dat je emoties gevangen houdt.

number-1019720__180

Observeer jezelf goed, zo gedetailleerd mogelijk, en zie de sleur waar je in zit. Deze cyclus maakt je bewust van wat de stilstand veroorzaakt. Het is aan jou om te gaan doen wat je graag wil en wat je nodig hebt. Iets staat er in de weg, maar het kan ook zijn dat je jezelf in de weg staat, om tijd te winnen misschien? Visualiseer het resultaat dat je wil en werk dan terug om vast te stellen wat er gebeuren moet om het voor elkaar te krijgen.
number-1019721__180

Je gedachten en gevoelens zijn constant aan het veranderen. Ze zijn nooit lang genoeg hetzelfde om te begrijpen wat er echt omgaat in je hoofd, hart, huis of werkplek. Je gedachten zijn versnipperd omdat je je gevoelens nooit genoeg tijd geeft om voltooid te kunnen raken. Op dit moment kan een intense emotionele beweging de nodige helderheid geven – een moment van waarheid.

number-1019722__180

Meer medewerking is nodig, maar dit kan alleen bereikt worden door mensen en situaties te accepteren precies zoals ze zijn. Dit betekent niet dat je iets waarvan je vindt dat het “verkeerd” is zou moeten omarmen, maar het betekent dat je het bestaan ervan accepteert en hoe jij je er over voelt. Sommige mensen hebben van nature een leven-en-laten-leven houding terwijl anderen het moeilijker vinden om diversiteit te accepteren. Het voorop stellen van het recht om onszelf te zijn is een belangrijke verantwoordelijkheid – voor ieder van ons.

number-1019724__180

Je hebt een nieuwe benadering of strategie nodig, maar het is moeilijk om te weten waar je loyaliteiten liggen of hoe je de controle terug kan krijgen over iets dat lijkt weg te slippen. Wees geduldig. Doe alle moeite om alternatieve gezichtspunten en meningen te begrijpen. Verwar boosheid niet met haat. In feite is de boosheid die je nu ervaart eerder een uiting van liefde die naar de waarheid zoekt en geen ontkenning. Dit begrip kan je invloed enorm doen toenemen.

number-1019725__180

Je lijkt minder bereid om de dingen oppervlakkig te bekijken en meer vastbesloten om dieper op de feiten in te gaan. Acceptatie van de werkelijkheid is essentieel. Je wil het juiste doen maar je moet een manier vinden om vooruit te komen – of om los te laten – met of van iets zonder het andere in gevaar te brengen. Maak je keuzes met het begrip dat waar je nu bent het resultaat is van eerdere keuzes. Vanaf nu moet je kiezen voor dat wat goed is voor je eigen welzijn.

number-1019726__180

Je moet iets onder ogen zien, iets accepteren, ergens mee om zien te gaan, iets beëindigen, of voltooien voordat je comfortabel door kan gaan. Een dieper begrip van balans is nodig. Vrije Wil, onafhankelijkheid, communicatie en openheid worden benadrukt – net zoals het in orde krijgen van je prioriteiten. Anderen zullen in dezelfde mate in je geloven als jij gelooft in jezelf. Zet jezelf of anderen niet onder druk.

number-1019727_960_720

Kijk eens vanuit een andere hoek naar de dingen en je zal verbaasd zijn over het inzicht dat je zal winnen. Eerlijkheid is je grootste kracht op dit moment: over hoe je je voelt, hoe je gevoelens met de tijd veranderd zijn, wie je eens was, wie je nu bent, waar je toe in staat was en waar je in de toekomst toe in staat zou kunnen zijn. Wees eerlijk! Laat een last van je schouders vallen – en/of moedig anderen aan om hetzelfde te doen.

Christa Dijkstra

Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve numerologie