nine-217900_960_720De zomervakanties zijn afgelopen. Tijd voor weer een wekelijkse nieuwe numeroscoop van Christa Dijkstra. Deze week iets later dan gebruikelijk, vanaf volgende week weer elke vrijdag te lezen. Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 9 t/m 15 september 2016

number-1019717__180

Respecteer het langzame en nederige tempo van deze cyclus. Als je te snel wil, kom je iets tegen waardoor je weer afgeremd wordt. Hou rekening met de gevoelens van anderen. Net als jij moeten ook zij vooruit met hun leven in een tijd waarin het vaak moeilijk is om te weten welke kant vooruit is. Verbind je weer wat dieper met andere mensen en laat liefde een grotere rol spelen in je leven.

number-1019719__180

Het gaat je niet lukken om feit van fictie te onderscheiden als je verstand zich verzet tegen je gevoelens. Alleen door intelligentie en emotie te combineren kunnen we iets ooit echt “weten”. Het is misschien moeilijk nu om te communiceren, maar wees dan op zijn minst eerlijk met jezelf over wat je denkt en voelt. Leun maar achterover en laat een ander de leiding nemen. Observeer rustig en laat jezelf inspireren, zonder te oordelen.

number-1019720__180

Zorg dat je beter georganiseerd raakt. Je hebt wat liefdewerk te doen en dit is de tijd om een stevige fundering te creëren waarop je die nieuwe realiteit kan bouwen. Je bent er klaar voor om een meer verantwoordelijke rol aan te nemen. Als je bewustzijn groter wordt, zal ook je moed en vasthoudendheid groeien en voel je je levendiger dan je je in tijden gevoeld hebt. Hou een verstandig tempo aan en weet wanneer je rust nodig hebt.
number-1019721__180

De nadruk ligt op de kracht van keuzes maken en veel details moeten worden overwogen voordat je genoeg vertrouwen hebt om te kiezen wat het beste is voor jou. Natuurlijk, je mag er ook voor kiezen om helemaal niets te doen als dat voelt als de beste benadering. Deze reflectieve cyclus laat de meest intelligente aanpak voor moeilijke omstandigheden zien.

number-1019722__180

Wanneer je je waar dan ook klem voelt zitten, kan je er zeker van zijn dat schuldgevoel (die zich vaak laat zien in de vorm van angst) je tegenhoudt om vooruit te komen. Je hebt te maken met de plotselinge verschijning van de “nieuwe jij”, en je moet de moed vinden om je licht weer te laten schijnen. Als het ergens ongemakkelijk voelt in deze cyclus dan is dat het resultaat van je verzet tegen de “nieuwe jij” – je verzet tegen echte en betekenisvolle VERANDERING! Voel je comfortabel met wie je bent door te accepteren wie je was, onvoorwaardelijk.

number-1019724__180

Misschien wil je je problemen op iemand anders projecteren, maar deze cyclus biedt je de wijsheid om realistischer naar problemen te kijken en in te zien waar jij er zelf een aandeel in had. Het is tijd om bij te dragen aan de oplossingen. Je gevoel van waardigheid en je vitaliteit zal terug komen als je de verschillen tussen jouw realiteit, overtuigingen, verwachtingen – en die van andere mensen, accepteert.

number-1019725__180

Je verbeeldingskracht laat je nieuwe mogelijkheden zien, maar je moet wel rustig en aandachtig te werk gaan om de basisregels te kunnen observeren, om een realistisch gevoel voor timing te krijgen, en om verborgen haken en ogen te kunnen vermijden. Gebrek aan focus of voorbereiding kunnen onnodige problemen veroorzaken. Als je nieuw terrein gewonnen hebt, vooral op emotioneel gebied, vergeet jezelf dan niet te belonen, al is het maar bescheiden, voor het vertrouwen dat je bent blijven houden. Bevestig op zijn minst het geloof in jezelf opnieuw – en voel je zelfvertrouwen weer groeien.

number-1019726__180

Je persoonlijke groei gaat snel, maar omdat het er vaak uitziet alsof je geen enkele macht hebt in deze wereld, is het misschien moeilijk om je positieve groei te erkennen. Als je denkt dat je het allemaal al weet dan laat dit gebrek aan flexibiliteit je geen enkele ruimte voor verbetering. Dit is een kans om creatiever naar het leven te kijken, laat die oude oordelen los en sta meer open en realistischer afgestemd op je eigen kracht.

number-1019727_960_720

Deze cyclus kan zorgen voor een positieve gedachteverandering of verandering van richting. Oorzaak en gevolg zijn het thema en je moet je voorbereiden om te krijgen door te geven. Een effect dat je nu ervaart moet herkend en geheeld worden vanaf de diep gewortelde oorzaak in het verleden. Oude omstandigheden stoppen zodat je echte verlangens zich kunnen wortelen in het heden.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl