Een nieuwe week, een nieuwe numeroscoop!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2017 telkens op zondag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!


Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2017. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+7=13 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+3=4
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 4 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op zondag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)4=16 en 1+6=7. Voor vandaag lees je dus nummer 7 als je jaarnummer 3 is.

Week van 11 juni t/m 17 juni 2017

number-1019717__180

Probeer niet inflexibel, onredelijk of paranoïde te zijn. Misschien voel je je op dit moment ongemakkelijk, maar je moet jezelf echt meer tijd en privacy geven om te denken, te studeren. en de lange-termijn opties en mogelijkheden van je situatie op te merken. Maak jezelf niet hulpeloos door de indruk te geven dat je geen hulp wil of nodig hebt. Advies is beschikbaar en het zou je goed doen om er naar te luisteren. Maar onthou wel dat jouw beslissingen jouw verantwoordelijkheid zijn.

number-1019719__180

De krachten van discretie en de juiste timing kunnen je helpen om een zwakke positie om te zetten in een sterke. Niet haasten. Informatie is beschikbaar en je moet je voldoende open stellen om het te ontvangen en te begrijpen. Omarm die momenten van plezier, dankbaarheid
en vernieuwd geloof in jezelf – de chemie hiervan zal, op het juiste moment, je volgende stap laten zien. Dat is het doel van kracht: je in staat stellen tot…

number-1019720__180

Dit is een kans om jezelf te bevrijden van een last, overtuiging, of gemaakte fout en het is nodig dat je eerlijk over je gevoelens bent. Laat je niet door schuld (of de angst waarachter schuld zich verbergt) van de wijs brengen door je recht op persoonlijke vervulling te betwijfelen. Laat die opgekropte emoties los. Het is tijd om wat van die zwaarmoedigheid – die overmatige bagage – kwijt te raken en te vervangen met Vrije Wil, constructieve ideeën en optimisme.

number-1019721__180

Hoe anders ziet alles er uit nu er weer wat licht schijnt op een bepaalde situatie. De waarheid is letterlijk “lichter worden” en zal, als het juist begrepen en gepast behandeld wordt, veel voordelen voor je opleveren. Je situatie is nog lang niet gesetteld, maar je bent nu op zijn minst een nieuwe weg ingeslagen die je kan helpen om een dieper gevoel van zelf-acceptatie, zelf-respect, en zelf-liefde te ontwikkelen.

number-1019722__180

Onderdruk de gevoelens, die deze cyclus aanwakkert, niet. De realiteit negeren is onwetendheid en je kan onwetendheid (van jou of van iemand anders) niet toestaan om de koers van je leven te bepalen. Als je niet kan voelen, kan je niet voor jezelf denken; en als je niet kan denken dan kan je lichaam niet functioneren zoals nodig is. Balans is het antwoord. Bepaalde emoties zijn zo lang ingehouden dat ze nu extra aandacht nodig hebben.

number-1019724__180

Achterhaalde overtuigingen en verwachtingen hebben een omslagpunt gecreëerd. Herken deze extremen en kies een meer gebalanceerde benadering. Kijk meer in de richting van je eigen ware intenties. Doe aanpassingen waar dat nodig is. Laat niets je overweldigen. Een nieuw niveau van verantwoordelijkheid is zich aan het ontwikkelen samen met de groeiende noodzaak om jezelf openlijk uit te drukken. Er is hier geen ruimte voor oordelen, schuld of schuldgevoel. En er is niets bevrijdender dan totaal eerlijk te zijn met jezelf.

number-1019725__180

Probeer je hele realiteit te accepteren – niet alleen je huidige situatie, maar ook de oorzaak er van – hoe de dingen waarschijnlijk zullen uitpakken als je op dezelfde manier door gaat. Je bent de kracht van vastberadenheid aan het ontwikkelen, maar wat er echt toe doet is waar je deze energie op richt. Op iets dat geen basis biedt voor succes? Of op het eindelijk accepteren van -en aanpassen aan de waarheid? Accepteer je leven zoals het was – en hoe het is veranderd. Dan kan je ontspannen.

number-1019726__180

Het is nodig om je last te versimpelen en te verlichten. Onthoud dat je leven van jouw is en dat jij alleen verantwoordelijk bent voor je acties en welzijn. Op deze basis zal een beslissing gemaakt moeten worden. Moed is wel het middel tegen angst, maar onthou dat moed niet hetzelfde is als ontkende angst. Moed is het accepteren van angst. En echte intelligentie is vaak een zaak van angst waarnaar geluisterd wordt, die begrepen wordt en waarnaar wordt gehandeld.

number-1019727_960_720

De nadruk ligt op verantwoordelijkheid, liefde, helen, en hoop. Neem geen extreme positie in omdat het onmogelijk is om het hele plaatje te zien door een half open vizier. Alleen door naar jullie verschillen te kijken vanuit elkaars gezichtspunt kan je een positie van vrede en begrip bereiken. Dit is een kans om kracht te ervaren die voortkomt uit het stoppen met het voor-oordelen van uitkomsten en te beginnen met het creëren van de uitkomst die je wil.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl