nine-217900_960_720Wat gaat de week je brengen op Numerologisch gebied? Christa Dijkstra heeft weer haar best gedaan, dus bij deze een nieuwe numeroscoop.
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 13 t/m 19 mei 2016

number-1019717__180

Of je nu probeert om iets te laten gebeuren, te voorkomen dat iets gebeurt, of allebei, een oud(e) perspectief of overtuiging is niet meer relevant. Doe alles rustiger aan zodat een nieuw en meer nauwkeurig begrip van je realiteit je bewustzijn kan bereiken. Hoe je over komt op anderen is niet half zo belangrijk dan hoe je op jezelf over komt. Wie ben je? Wat wil je? Waar ga je naar toe? Waarom?

number-1019719__180

Het lijkt er op dat je beter naar de realiteit kijkt, geduldiger, en intelligent, in plaats van aan te nemen dat je alle feiten al zou moeten weten. Hoe dichter je bij een doorbraak komt, des te meer beperkt of nutteloos je je misschien voelt. Maar niet opgeven. Maak voorzichtige voorbereidingen en nieuwe contacten, kijk, en luister, terwijl deze langzame cyclus verder gaat. Wees geduldig met de details, met anderen, en met jezelf.

number-1019720__180

“Minder is meer” in deze cyclus, als het op communicatie aankomt. Gun jezelf de tijd om je aan te passen aan de recente verandering van sfeer die door je leven waaide. Maakt niet uit hoe versnipperd je je voelt, onthou dat je wel degelijk keuzes hebt. Merk hoe druk van anderen en de schijn ophouden, het dagelijks leven en een doel bereiken veel moeilijker maakt. En zie hoe oprecht geloof in jezelf de meest hobbelige weg weer glad strijkt.

number-1019721__180

De laatste tijd heb je je eigen extremen ervaren en je moet proberen om jezelf wat meer in een uitgebalanceerde positie te brengen. Even niets zomaar aannemen nu. Een oud hoofdstuk van je leven eindigt. Hoe wil je dat het nieuwe hoofdstuk begint? Wees je bewust van je mogelijkheden en visualiseer hoe je ze het beste kan gebruiken. Organiseer je leven daar omheen. Niet concurreren. Alleen maar jezelf zijn.

number-1019722__180

Het kan zijn dat je vast zit in een situatie waarvan jij denkt dat die normaal is en daarom niet zou hoeven veranderen. Maar oh oh, hoe verstikkend kan normaal zijn! Angst voor je emoties kan je verhinderen om de waarheid onder ogen te zien, en kan je blind, doof, of ongevoelig maken voor een zeer reële situatie. Hoe ontspannen ben je bij andere mensen? Niet hoe je kan doen alsof je ontspannen bent, maar hoe VOEL je je echt bij anderen?

number-1019724__180

Je ervaart je gevoelens intenser omdat recente gebeurtenissen gezorgd hebben dat je vanuit een meer intense hoek naar het leven kijkt. Laat je vrouwelijke gevoelens meer tot zijn recht komen. Als je masculiene geest eenmaal zijn feminiene tegenhanger als een gelijke accepteert, geeft je dat een verbazingwekkende winst aan intelligentie. Machteloosheid zien en accepteren is vaak de eerste stap naar het herwinnen van je macht.

number-1019725__180

Doe het rustig aan. Niet praten maar luisteren. Je kan veel van andere mensen leren nu. Wees flexibel, sta open voor experimenteren met nieuwe ideeën, en om sommige dingen, waarvan je dacht dat je ze “wist”, weer af te leren. Deze cyclus laat je bepaalde vooroordelen zien die je misschien binnen hield, zodat je meer acceptatie gaat krijgen – en dat is iets heel anders dan toleranter worden.

number-1019726__180

Veroordeel een idee niet voordat je je beter bewust bent van de mogelijkheden. Kijk realistisch naar wat je al hebt. Daar vind je veel aanwijzingen. Laat je beslissingen, of de kwaliteit van je leven, niet beïnvloeden door anderen. Als je meer op je neemt dan je kan dragen, kan je de gevoelige balans, die je met zoveel moeite bereikt hebt, weer kwijt raken. Vraag om de hulp die je nodig hebt, en accepteer het dankbaar.

number-1019727_960_720

De behoeften of omstandigheden van anderen kunnen die van jezelf overschaduwen maar, door hun realiteit beter te begrijpen kan je je eigen realiteit verbeteren. Je hebt te maken met toekomstige mogelijkheden, maar ook met zaken uit het verleden die invloed hebben op het heden. Probeer niets te forceren. Het zal vanzelf duidelijk worden. Ontspan. Spaar je energie. Wees geduldig, vooral met jezelf.

Christa Dijkstra

Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve numerologie