Een nieuwe week, een nieuwe numeroscoop!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2017 telkens op zondag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!


Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2017. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+7=13 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+3=4
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 4 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op zondag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)4=16 en 1+6=7. Voor vandaag lees je dus nummer 7 als je jaarnummer 3 is.

Week van 16 t/m 22 april 2017

number-1019717__180

Je hebt het vermogen om je leven in een nieuwe richting te sturen. Het is ook niet mogelijk om in een oude situatie of manier van denken te blijven hangen. Dit belangrijke kruispunt is zo druk dat je niet terug kan zonder het risico van een botsing of een conflict. Dus, vooruit kijken! Er is iets nieuws onderweg. Je kan niet terug naar wie je was, of hoe het was. Alles is veranderd.

number-1019719__180

Hoe kan je met respect voor jezelf je weg vervolgen als je het gevoel hebt dat je niet gerespecteerd of serieus genomen wordt. Met heel veel geduld dus. Verander de manier waarop je communiceert. Wees je meer bewust van wat anderen ervaren. Het is nodig dat je hen begrijpt als je wil dat zij jou begrijpen. Als er weer iets van het verleden terugkomt in het heden, herinner je dan hoe je je toen voelde – en hoe je gevoel veranderd is met het verstrijken van de tijd.

number-1019720__180

Je ontwikkelt jezelf steeds meer, maar let er wel op dat je niet je gedachten en gevoelens opzij zet voordat je ze de kans hebt gegeven om ze te begrijpen. Om op je eigen benen te staan heb je duidelijkheid nodig. En die komt er niet als je die gedachten en gevoelens niet volledig toe laat. Een onafhankelijke manier van denken en vrijheid van meningsuiting zijn essentieel voor je proces. Wees geduldig met ongewone ideeën.

number-1019721__180

Zoek naar manieren om de behoeftes en ideeën van anderen met die van jou te combineren. Wees je bewust van wat je hebt, kijk naar wat er nodig is en bereid je voor om je steun of hulp aan anderen aan te bieden. Je succes hangt af van of je geduldig genoeg bent om de verschillende informatie die het hier betreft op te merken en om niets te pushen totdat je die informatie begrijpt. Het is allemaal onderdeel van georganiseerd raken.

number-1019722__180

Eerst denken dan doen. Als je door hebt dat je op de automatische piloot staat, zorg dan dat je jezelf weer terug brengt naar de handmatige controle en dat je alle details van je situatie of omgeving opmerkt. Herwaardeer je positie en behoeftes. Zelfs de beste ideeën zullen alleen maar concepten blijven, tenzij ze voorbij het ideeën stadium komen en tot leven gebracht worden. Wees voorzichtig met hoe je anderen beoordeeld, vooral als je ze emotioneel of verstandelijk niet kunt bereiken.

number-1019724__180

Emoties zijn er niet om met veel lawaai te uiten. Ze zijn er om ze te VOELEN – als gewaarwording – van binnen. Het is frustrerend als je antwoorden nog meer vragen oproepen, maar je stelt nu in ieder geval de juiste vragen. Je wens om het leven volledig te leven, (in plaats van jezelf er alleen maar tegen te beschermen) probeert door de valse overtuiging, dat je niet het verschil kan maken, heen te komen. Want je kan juist wel het verschil maken!

number-1019725__180

Hoe meer je je eigen omstandigheden accepteert, des te meer zal je in staat zijn om de omstandigheden van anderen te accepteren. We krijgen wijsheid niet op een presenteerblaadje aangereikt. We krijgen inzicht naarmate we meer ervaring krijgen. De enige manier om anderen te omarmen, zonder je geliefde individualiteit te verliezen, is door jezelf te zijn – en anderen te accepteren zoals zij zijn. We zijn diversiteit. We zijn chemie. Ieder op zijn eigen manier.

number-1019726__180

Als je oppervlakkige waardering zoekt, dan zul je dat ook inderdaad krijgen. Hoewel dit juist een kans is om wat verder van de kant weg te zwemmen. En om te blijven drijven als er geen diepgang is, moet je een streep zetten door dat steeds maar vergelijken van alles, en het verschil weten tussen een vriend en een kennis. Maak tijd voor dat wat belangrijk voor je is en laat niets je afleiden van dat wat er echt toe doet.

number-1019727_960_720

Kijk eens naar die kluwen van verwarring waarin je leeft: gedachten, gevoelens, herinneringen, teleurstellingen, hoop, plezier, relaties, verantwoordelijkheden, allemaal bij elkaar gefrommeld zonder de scheiding tussen wat wel en niet goed voelt. Het is tijd om het allemaal uit te zoeken en wat balans te vinden. Laat die gevoelens maar weer eens naar de oppervlakte komen zodat je ze echt voelt, om ze daarna los te laten. Op deze manier kun je jezelf weer helen en het verleden laten gaan.

.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl