nine-217900_960_720Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 16 t/m 22 september 2016

number-1019717__180

Laat je gevoelens spontaan bewegen, van binnen, door je heen en weer naar buiten, terwijl je je meer in een nieuwe situatie begeeft. Het kan zijn dat je overgevoelig wordt of zelfs ziek als je jezelf niet bevrijdt van deze innerlijke stress. Het is nooit nodig om jezelf of anderen pijn te doen als je je gevoelens uit. Hoe meer je de realiteit accepteert, hoe sterker je zal worden. Je bent aan het helen, vooruit aan het komen, aan het groeien.

number-1019719__180

Het is tijd om te stoppen met de negatieve effecten van voorbije fouten te ervaren en te beginnen met de ervaring van krachtiger worden door wat ze je geleerd hebben. Observeer geduldig wat er aan de hand is, organiseer de details zo dat alles duidelijker wordt in plaats  van verwarrend. Gebruik overtuigingskracht en nederigheid in plaats van geweld of manipulatie, en vind een manier om je te uiten die voor helen zorgt in plaats van pijn.

number-1019720__180

Gedateerd begrip houdt je opgesloten in de “idee fase”. Begin maar eens met die vragen zoals; “wat als?”, “waarom niet?”, en “hoe ga ik dat doen?”- vragen die creativiteit opbouwen. Deze cyclus dringt er op aan om een idee te materialiseren door er van te houden, het te voelen, het te onderzoeken, te respecteren, en het te geloven. Dit is een kans om je gedachten en gevoelens LEVEN in te blazen.
number-1019721__180

Het is beter om je zelfbeschermingsregels te ontspannen dan om ze aan te scherpen. Stugger worden is het laatste wat je zou moeten doen, als je vrij wil zijn. Creëer een sfeer waarin iedereen zich meer op zijn gemak voelt. Er kan geen vrijheid in je leven zijn als je zo sterk vasthoudt aan waar je juist los van wilt komen. Flexibel-zijn is de sleutel. En onthou dat in deze situatie, niemand iemand anders ook maar iets verschuldigd is.

number-1019722__180

Dit is een cyclus van mogelijkheden en kansen. Wanneer je een duidelijker beeld hebt van wat je wil dat het eindresultaat is, kan een bepaald idee bereikt worden. Je zal de puzzelstukjes zelf op zijn plaats moeten leggen, en dit kost tijd en vraagt geduld, planning, vindingrijkheid, verbeeldingskracht en een gevoel voor avontuur. Het is oké om een gokje te wagen op iets “anders”. Onthou gewoon dat niemand weet wat vrijheid is voor iemand anders.

number-1019724__180

Rustig aan, ontspan en merk dat een bepaalde fase van je leven is geëindigd. Je hebt nog een flink eind te gaan, maar er is alle reden om je goed te voelen met je vooruitgang tot nu toe. Als je je wat vertrouwder voelt met je vaardigheid om problemen op te lossen als ze ontstaan, ga je een gemakkelijker en vrediger route vinden naar de toekomst. In de tussentijd, accepteer dat je met iets zo ver bent gekomen als je kan, en laat het los.

number-1019725__180

Kijk achterom. Kijk voor je uit. Kijk om je heen. Kijk naar wat je hebt ervaren, wat je nu ervaart, en wat je nog wil ervaren in de toekomst. Die toevallige details, die geen nut lijken te hebben, zijn onderdeel van een belangrijke les in orkestreren – het arrangeren van alle betrokken verschillende onderdeeltjes op de meest harmonieuze manier. Dit leidt naar belangrijk begrip van wat wel en wat niet werkt.

number-1019726__180

Blijf alert. Accepteer de dingen precies zoals ze zijn. Vanuit een niet-concurrerend standpunt, ben je in staat om problemen te voorkomen of, tot je opluchting, te begrijpen waarom een bepaalde angst ongegrond is. Deze cyclus leert je hoe je het veroorzaken van ongewenste effecten kunt vermijden. Ja, het is frustrerend om die fundamenten van magie in slow-motion te leren, maar het is hoe dan ook magisch – de magie van je leven te leiden in de richting die je wil.

number-1019727_960_720

Je moet nu dat gedeelte van je verleden, waarvan je weigert het los te laten (of zelfs te erkennen), identificeren omdat je bang bent voor verandering – bang voor deze transformatie die je creëert en waar je je tegelijkertijd tegen verzet. Je eigen verlangens zijn belangrijk maar, op dit moment, is het nodig voorrang te geven aan diplomatie en compassie. Er zijn anderen bij betrokken. Hoe zouden zij zich voelen? Misschien bekijken jullie de situatie vanuit verschillende perspectieven, maar jullie zijn er samen bij betrokken, en de enige manier om door te gaan is met vredelievende intenties.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl