Begin je weekend en de week goed met weer een nieuwe Numeroscoop van Christa Dijkstra. Wat gaat de week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 17 juni t/m 23 juni 2016

number-1019717__180

De omstandigheden zijn misschien niet ideaal maar dit is nog steeds een kans om een nieuwe richting in te slaan en dichter bij wat je wil te komen. Wees voorbereid om nieuwe dingen te leren – of om wat je al weet of hebt, naar een bruikbaarder niveau te brengen. Als het gevoeld heeft alsof je eenzaam was en afgesneden van alles, dan komt dat omdat het leven je er aan herinnert dat jij de enige persoon bent die verantwoordelijk is voor je acties, je succes, en je geluk.

number-1019719__180

Probeer respect te hebben voor de gevoelens van andere mensen zelfs als dat onplezierig aanvoelt. Veel mensen weten nog steeds het verschil niet tussen een gedachte en een gevoel – en dat verschil is enorm – als dag en nacht, heet en koud, yin en yang, masculien en feminien. Jouw gevoelens, die van iemand anders, of beiden, moeten geaccepteerd worden zodat vrede hersteld kan worden…

number-1019720__180

Een beslissing die je van plan bent te maken zal je op een “lange-afstandsweg” plaatsen waarop je niet kan keren. Beslis zorgvuldig, en bedenk dat dit jouw beslissing moet zijn – jouw keuze – omdat dit, heel simpel gezegd, jouw leven is. Voel de verbinding tussen je gevoelens van verdriet en die van plezier – en hoe beiden aangewakkerd worden door een krachtig besef van onafhankelijkheid.
number-1019721__180

Gekwetste trots is een vorm van pijn die geheeld moet worden, niet ontkend of overdreven. Er is een gat tussen jou en iemand anders dat niet gemakkelijk te helen is omdat het alle niet uitgedrukte gevoelens omvat die je altijd had voor elkaar. Als je je realiseert dat het verlengen van een conflict in niemands belang is, kan je jezelf bevrijden van veel van de onnodige druk.

number-1019722__180

Terwijl je gezichtspunt breder wordt, zullen er veel gevoelens geuit moet worden. Doe dit privé – op zijn minst totdat je zeker bent van wat je ware gevoelens zijn. Ze kunnen een schok teweeg brengen. Dus wees geduldig met jezelf en anderen, en met het tempo van de ontwikkelingen, terwijl je je kan bevrijden van een hele lange tijd “de schijn ophouden”- of “het iedereen naar de zin willen maken”-fase van je leven.

number-1019724__180

Deze cyclus legt de nadruk op schoonheid, hoop, zelf-acceptatie, je identiteit, en wat je echt voelt over wat je wil – en wat je daarbij in de weg staat. Ervaar de simpele pleziertjes die zo onpraktisch kunnen lijken als je te maken hebt met extreme situaties. Onthoud dat vrijheid de brandstof is van een creatief leven dat zich aan het ontwikkelen is en dat niet emotioneel, intellectueel of lichamelijk beknot moet worden. WEES wie je echt bent!

number-1019725__180

Veel van onze problemen worden veroorzaakt door perfect te willen zijn, en door onze waarde af te meten aan hoe goed we anderen bij kunnen benen of inhalen. En als we niet kunnen voldoen aan deze hoge maatstaf voelen we ons schuldig en daardoor ellendig. Dit is een kans om die druk bij jezelf en anderen te verminderen, en je vertrouwen en waardigheid te versterken. Het is mogelijk nu om weer te helen van iets dat in het verleden gebeurd is. We leren door fouten te maken!

number-1019726__180

Angst voor mislukking blokkeert misschien je gezichtspunt. Het gaat er niet om dat je deze angst ontkent of van je af duwt. Het gaat er om dat je het voelt. Het is een OUD gevoel dat je nooit hebt kunnen loslaten omdat je het nooit geaccepteerd hebt. Nu is de tijd om het te herkennen – en het te laten gaan. Dit helpt om je masculiene verstand en je feminiene emoties meer in balans te brengen, en kan zorgen voor echte en betekenisvolle vooruitgang.

number-1019727_960_720

Als iemand je echte gevoelens of open communicatie blokkeert, kan het lijken alsof er niets veranderd is. En toch, deze “teleurstelling” biedt meer inzicht in je toekomstig geluk en zekerheid. Deze situatie wakkert deze oude gekwetste gevoelens juist aan zodat ze eindelijk geaccepteerd kunnen worden en kunnen helen. Je bent niet meer de persoon die je was. Niemand is dat. We groeien allemaal, ieder in zijn eigen tempo.

.

Christa Dijkstra

Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve numerologie