nine-217900_960_720Na twee weken even geen voorspelling aan de hand van creatieve numerologie, bij deze het nieuwe overzicht. Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 18 t/m 23 november 2016

number-1019717__180

Je hebt sociale contacten, vriendschap en steun nodig, maar je wil ook afzondering en privacy. Je leven is veranderd en je moet de persoon die je nu bent accepteren – iemand die een bladzijde heeft omgeslagen alleen maar om een nieuwe ervaring te hebben waar je misschien niet op voorbereid bent. Het doel is om meer waardering te krijgen voor liefde, het leven, en vrijheid – voor iedereen.

number-1019719__180

Schuldgevoel zal je proberen te overtuigen dat je de zaken anders had moeten benaderen, maar dat schuldgevoel heeft het mis. Het was onmogelijk om te leren wat je te leren had tot nu toe en, om weer vooruit te komen, moet je je echt losmaken van schuldgevoel. Als je je emotioneel leeg voelt, rust dan! Weggegeven energie moet weer aangevuld worden, anders zit je straks zonder – en dat is precies wat schuldgevoel wil.

number-1019720__180

Een strijd blijft alleen maar bestaan omdat je er mee blijft worstelen. En je blijft alleen maar worstelen omdat je niet kan geloven dat een bepaalde strijd echt over is. Je bent terughoudend om je verwachtingen weer wat op te schroeven omdat je bang bent om gekwetst te worden. Maar je moet weer in jezelf gaan geloven. Dan is het mogelijk om je verbeelding nieuw leven in te blazen. Weten wat je voelt is de sleutel om helemaal voor jezelf te denken.

number-1019721__180

Doordat je begrip van het leven constant verandert en groeit, moet je misschien de vraag stellen of bepaalde zaken, waar je voorheen geen twijfel over had, nog wel relevant zijn. Veranderende realiteiten niet onder ogen willen zien kan een niet-comfortabele vertraging in je ontwikkeling veroorzaken. Je zal weer belangrijk inzicht krijgen als je de dingen accepteert precies zoals ze zijn en daardoor je prioriteiten weer in de juiste volgorde kunnen zetten.

number-1019722__180

Je hebt het nodig om alleen te zijn met je gedachten en gevoelens. Iemand’s medewerking zal waardevol blijken nu, en in ruil is alleen je waardering nodig. Verre van jezelf afhankelijk of kwetsbaar maken, is dit de inspirerende ervaring van een stukje van je leven delen met iemand anders zonder dat je je benauwd of gebonden voelt. Het is een les in vertrouwen, loyaliteit, vriendschap en, mogelijk, vergeving.

number-1019724__180

Veroordeel jezelf niet te hard voor de mentale/emotionele strijd die van binnen gaande is. Het is dit oordeel – dat vasthouden aan maar één standpunt – dat zorgt voor de onbalans en de verwarring. Dit is een kans om een voller leven te lijden en steviger met beide benen op de grond te staan. Uit zo’n gebalanceerde positie kunnen grote dingen georganiseerd worden, net als het geven van verdiende eer aan anderen.

number-1019725__180

Je hebt geweigerd om bepaalde gedachten te hebben omdat je bang was voor de gevoelens die ze zouden opwekken. Maar op dit moment wil je niets anders dan de waarheid. Je wil de kracht van je emoties voelen in plaats van de zwakte die je dacht dat ze waren. Het is onmogelijk om van gedachten te veranderen zonder eerst je gevoelens te veranderen, en je kan iets niet “echt” weten totdat je het voelt. Er zit veel vast aan emotionele ontkenning.

number-1019726__180

Als we steeds bezig zijn met wedijveren of “erbij willen horen”, of als we de goedkeuring van anderen nodig hebben om ons zeker te voelen dan vergeten we wie we zijn en waarom we hier zijn in deze groeiende creatie, ook wel “leven” genoemd. Stop er mee om je zorgen te maken over hoe anderen je zien en focus op het uitstippelen van je eigen route naar de toekomst. Deze cyclus biedt een heldere weg vooruit – die met vertrouwen afgelegd moet worden – en met aandacht voor details.

number-1019727_960_720

Er zit verandering in de lucht en je emoties reageren sterk. “Verstand” (intelligentie) is wat deze cyclus te bieden heeft – verstand, instinct, intuïtie, en een dieper gevoel van discretie. Zelfs als je je overgevoelig of kwetsbaar voelt, wees dan geduldig, hoffelijk en zorgzaam terwijl je verder gaat. Zie hoe je verbonden bent met verschillende mensen en betrokken factoren zodat je effectiever je rol van helper, heler of vredestichter kan vervullen.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl