nine-217900_960_720Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 2 december t/m 8 december 2016

number-1019717__180

De focus ligt op werk, hoe dingen werken en op wie je denkt dat je bent. Je gevoel van identiteit is het thema. Je ervaart reflecties van je verschillende afhankelijkheden, maakt niet uit hoe hardnekkig je je gevoelens ontkent, je kan niet vooruit totdat je toegeeft dat je bang bent voor wat er komen gaat. Het is de ontkenning die je tegenhoudt, niet de angst. De essentie van onafhankelijkheid is keuze. En je hebt nu een belangrijke keuze te maken.

number-1019719__180

Er is een strijd gaande tussen een verplichting en je behoefte aan vrijheid, en er kan niets tot rust komen totdat de balans weer hersteld is. Alleen door de aard van een conflict te accepteren kan vrede zich weer ontwikkelen. Er moet een verandering gemaakt worden, of hetzelfde oude probleem zal zich simpelweg herhalen…en herhalen…en herhalen – totdat je eindelijk het patroon doorbreekt.

number-1019720__180

Probeer niet te zwichten voor ongeduld, koppigheid of de drang om alles onder controle te hebben. Benader alles vriendelijk maar praktisch en zoek naar een oplossing die blijvende verandering brengt. De nadruk ligt op vriendschap en toch, is het gevoel van eenzaamheid of verlatenheid – of angst voor die dingen – misschien nodig om je te laten inzien hoeveel je precies voor iemand anders voelt.

number-1019721__180

Stel je voor wat je zou kunnen bereiken als je die belachelijke overtuiging dat je geen fouten mag maken, of dat je je eigen licht moet dimmen om iemand anders te laten stralen, kan loslaten. In alle vrijheid is het maken van fouten hoe je leert ontdekken wat wel en niet werkt. In schuldgevoel komt er nooit een punt waarop je genoeg hebt gegeven of gedaan. Schuldgevoel vertelt je dat je niet mag rusten, maar het helen dat je nodig hebt kan niet beginnen totdat je die rust juist wel neemt.

number-1019722__180

Jouw situatie omvat vele details en heeft betrekking op andere mensen. Het is niet nodig om overweldigd te raken door de ingewikkeldheid van alles, of om je schuldig te voelen omdat je meer vrijheid wil. Maar je hebt het wel nodig om beter georganiseerd te raken. Waar je jezelf ook door laat afleiden, het is het verlengen van je angst voor vrijheid. Je hebt nu de vrijheid om je te focussen waar het ook maar nodig is.

number-1019724__180

Vaststellen waar je hoort of weten welke richting het beste is voor je lange-termijn belangen is een complexe procedure. Hoe meer haast je hebt, hoe minder je in staat zal zijn om het te begrijpen. Deze overgangscyclus tussen je verloren voelen en het vinden van je hogere doel wijst op de problemen die ontstaan door die vorm van angst die we ongeduld noemen. Rustig aan. Denk goed na!

number-1019725__180

Deze cyclus remt je af naar een tempo dat je timing zal verbeteren en zal zorgen dat je de dingen ziet die je moet zien. Het plan dat je volgt is niet compleet omdat het was geformeerd toen je minder wist dan je nu weet. Je ervaart een belangrijke koersverandering die de omgeving zal verandering, het tempo zal opvoeren, en lucht weer zal zuiveren. Het kost tijd om zo’n belangrijke buigende leer-lijn als deze te volgen, dus wees geduldig met je voortgang.

number-1019726__180

Om zo dicht bij anderen te staan is niet altijd gemakkelijk of prettig, en dat is waarom deze cyclus aandringt op geduld, vriendelijkheid en flexibiliteit. Dit is een fase waarin fantasierijke oplossingen opgeroepen kunnen worden. Neem de tijd om de schoonheid die bestaat tussen lelijkheid, en de schoonheid die jij bent te zien en te waarderen. In feite is jouw idee van schoonheid en aantrekkingskracht misschien aan het veranderen op een voor jou verrassende manier.

number-1019727_960_720

Deze zelfvertrouwen-ontwikkelende cyclus brengt verborgen details tevoorschijn en helpt je om verkeerde oordelen los te laten. De verandering die je wil moet stap voor stap zichtbaar worden. Elke stap die je zet zal je helpen om de volgende te herkennen. Houd je ogen, oren en geest open. Je kan niet weten hoe de dingen zullen veranderen, dus wees voorzichtig met waar je je kritiek of onverschilligheid op richt. Wees benaderbaar, attent en alert.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl