nine-217900_960_720Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 21 oktober t/m 27 oktober 2016

number-1019717__180

Er zit kracht in de lucht – verschillende soorten kracht – en de één vindt zichzelf nog belangrijker dan de ander. Als het goed wordt aangepakt, kan een machtsdrama/-strijd in je eigen leven je helpen om van richting te veranderen naar een weg met meer voldoening. Je leert over de spelletjes die mensen spelen en dat er onnodige problemen kunnen ontstaan als er macht wordt gebruikt zonder de effecten ervan te begrijpen.

number-1019719__180

Echte vrienden zijn er nooit in overvloed, maar we hebben ook kennissen die ineens echte vrienden blijken te zijn. Kijk naar de verwachting die er bestaat tussen mensen die denken vrienden te zijn, maar alleen maar kennissen zijn. Vriendschap is een vorm van liefde, maar als het meer een verwachting is dan dat het gevoeld wordt, dan bekoeld de liefde. Als je je realiseert dat je gelijk bent en elkaar niets verschuldigd bent, dan pas kan er oprechte vriendschap gevormd worden.

number-1019720__180

Neem niet alles als vanzelfsprekend aan. Zoek naar waarheid in tegenovergestelde standpunten. Uiterlijkheden kunnen bedrieglijk zijn, dus check de feiten onafhankelijk en neem over het algemeen een onafhankelijker houding aan. Als je met feiten wordt geconfronteerd die je liever niet zou willen horen, of een realiteit die je liever niet wil accepteren, creëer dan geen onnodige problemen voor jezelf door de waarheid te verdraaien, of dat wat duidelijk is te ontkennen. Er is vaak een dunne lijn tussen “positief” denken en ontkenning.

number-1019721__180

Laat je hart zich weer wat verzachten daar waar het gekwetst is en verhard. Laat je niet dwingen naar een onnatuurlijk tempo. In deze cyclus betekent Vrije Wil doorgaan op een manier die passend voelt bij de situatie, en langzaam genoeg om de details op te merken die je kunnen helpen om alles te kunnen begrijpen. Door te focussen op wat er nu echt belangrijk is, op dit moment, krijg je inzicht dat veel gebieden van je leven kan verbeteren.

number-1019722__180

Als iets vervelend, saai, of oppervlakkig lijkt, is het eindelijk tijd om een oude routine, gewoonte of gedachtegang lost te laten. Je pogingen om tegelijkertijd “vooruit” en “achteruit” te gaan veroorzaken dat “slepende” gevoel. Je zal niet ver komen als je in dat oppervlakkige gedeelte van het leven blijft rond draaien. Je WEET dat de echte bevrediging ergens in de diepere wateren ligt.

number-1019724__180

Overweeg de mogelijke reacties van anderen. Er is een tijd om je macht/kracht te laten zien en een tijd dat het beter is om het te verbergen. Dit is een van die beslissende momenten dat je moet kiezen welke het gaat worden. Je leert het verschil tussen enkel tactiek en echte strategie, en je kan nu wat “verloren” Wil terugwinnen door de resultaten van een bepaalde stap te berekenen voordat je hem zet. Dit is krachtige probleem-oplossende energie.

number-1019725__180

Als je dieper graaft naar antwoorden, zie je de dingen in een nieuw licht en dat kan je kracht vergroten. Maar, de realiteit accepteren kan een test zijn voor je zelf-respect: een test of je de gave van wijsheid wil ontvangen met waardigheid – of, dat je er, omwille van trots of gemak, voor wil kiezen om “veilig” in het donker te blijven. Wees bereid om je mening te veranderen over iets waar je eens zo zeker van was.

number-1019726__180

Wees je bewust van al je gevoelens, anders zal schuldgevoel je ontkende emoties gebruiken om je een gevoel te geven dat je dat wat je zelf nodig hebt, niet waard bent. Er is een overlevingstrilling in je leven nu, terwijl je Wil door gaat met zichzelf te bevrijden, en je moet weten dat je geen tijd of ruimte tekort komt. Je hoeft niets te verliezen om iets terug te winnen. Maar om de weg vooruit weer te openen, moet je wel iets afronden…

number-1019727_960_720

Daar zit je dan – in ontwikkeling – in een wereld die vaak compleet gek lijkt! Wees eerlijk over hoe je je ECHT voelt, zelfs als je jezelf soms een beetje gek voelt! Je gevoelens proberen je naar de juiste plek te sturen, maar schuldgevoel probeert je gevoelloos te maken. Je masculiene verstand moet je feminiene emoties accepteren als iets dat echt gewenst is, in plaats van ze als zwak of “negatief” te beoordelen. Stel je de kracht eens voor die ontstaat als verstand en emotie hun energie gewillig en liefdevol combineren en samenwerken.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl