nine-217900_960_720Begin je weekend en de week goed met weer een nieuwe Numeroscoop van Christa Dijkstra. Wat gaat de week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 24 juni t/m 30 juni 2016

number-1019717__180

Je hebt te maken met de beperkingen van je eigen overtuigings-/geloofssysteem – een ervaring die je zal helpen om jezelf open te stellen en je gezichtspunt te verbreden. Gevoelens van verlies, frustratie, ontoereikendheid, of wrok zijn een reflectie van hoe veel je je verzet hebt tegen deze gespannen maar vitale uitbreiding van je bewustzijn. Zelfs als je weet dat jouw versie van de feiten klopt, zul je er toch van kunnen profiteren als je begrijpt waarom andere mensen geloven op hun manier en hun eigen overtuigingen hebben.

number-1019719__180

Merk hoe het grote plaatje verandert in relatie tot hoe er om gegaan wordt met de kleinere details. Deze cyclus benadrukt de kracht van teamwerk. Vraag om de medewerking die je nodig hebt. Geef medewerking waar het nodig is. De druk die je hebt gevoeld moet verdwijnen door eindelijk te herkennen wat je voelt en het los te laten. Het advies is om belangrijke dingen op te schrijven want je geheugen maakt overuren op het moment.

number-1019720__180

Je weet al lang hoe bedrieglijk uiterlijkheden kunnen zijn, dus betrap jezelf er op als je iets gelooft zonder dat je gecheckt hebt of het klopt. Herinner je eerdere ervaringen met roddelen, of “uiterlijke schijn”, en merk het wanneer je er weer intrapt! Het is tijd om je hart te verzachten zodat liefde en creativiteit vrijer kunnen bewegen. Misschien zie je zelfs schoonheid in iets dat je voorheen lelijk vond.
number-1019721__180

Laat jezelf niet afleiden van een zaak die niet genegeerd kan worden. Je bent aan het eind van de “uitvinden-waar-het-aan-lag”-fase, en het begin van de “er-iets-aan-gaan-doen”-fase. Neem niet alles te persoonlijk of laat het gedrag of de problemen van anderen je niet overweldigen. De uitkomst staat niet vast, en ga geen competitie aan terwijl je moeite doet om de zaken te keren. Wees oprecht. Wees jezelf. Laat je hart spreken…

number-1019722__180

Er zit een serieuze toon aan deze cyclus. Ga niet impulsief te werk want diep van binnen wil je de dingen goed doen deze keer, in plaats van dezelfde oude fouten te maken. Let niet op hoe anderen naar je kijken en hou je niet bezig met ideeën die naar zelf-sabotage leiden. Bedenk een plan en wees er zeker van dat je duidelijk uitdrukt wat je nodig hebt. Merk hoe krachtig en verzachtend de woorden “Dank je” en “Sorry” zijn.

number-1019724__180

Er is een simpeler manier om je standpunt duidelijk te maken – of misschien zijn je standpunten saai geworden en moeten ze aangescherpt of nieuw leven ingeblazen worden. De huidige voorwaarden geven een verandering in hoe je naar jezelf kijkt en totdat je een ouderwetse overtuiging of gezichtspunt los laat, kunnen je “rechten”, reputatie of goede karakter geschonden worden. Voel jezelf wat avontuurlijker en wees er klaar voor om een gokje of twee te wagen.

number-1019725__180

Verspil geen tijd meer aan schuldgevoel of schuld. Accepteer wat er mis is en zoek naar manieren om het weer goed te maken. Als het niet langer relevant is (of misschien nooit was), LAAT HET LOS. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn. Je hebt meer opties dan je je nu realiseert. We zitten allemaal in het proces om wakker geschud te worden voor de realiteit, we zijn allemaal zoekende en we leren allemaal door ervaring.

number-1019726__180

Het is moeilijk om te focussen als er zoveel deuren tegelijkertijd openen en sluiten. Wat je al hebt zijn je middelen om te krijgen wat je wil, en het zal tijd, geduld, vindingrijkheid, en geloof in jezelf kosten om bestaande voorwaarden te herschikken. Een nieuw doel komt in beeld vanuit een oud doel. Dit is een belangrijke overgang.

number-1019727_960_720

Als je niet langer kunt rekenen op ondersteuning of  middelen die je voorheen als vanzelfsprekend beschouwde, onthou dan dat eindes ideale omstandigheden zijn voor het ontstaan van een nieuw begin. Kijk wat anders naar wat als een verlies of probleem voelt, zet jezelf in een andere omgeving, betrek jezelf in iets nieuws, verander je focus en laat de stress voor wat het is. Verandering kan echt net zo goed zijn als even lekker uitrusten.

Christa Dijkstra

Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve numerologie