nine-217900_960_720Soms vliegen de dagen net wat te snel voorbij. Gelukkig is er tóch nog een numeroscoop voor de komende dagen.
Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 25 november t/m 1 december 2016

number-1019717__180

Te snel willen in deze lage energie cyclus van niet-haasten zal je afremmen naar een tempo waarin geduld en bescheidenheid je enige middelen zijn om vooruit te komen. De oude jij zou maar door razen. De nieuwe jij wil realistischer naar de details kijken en het op de juiste manier doen dit keer. Door duwen geeft wel resultaat, maar een geduldiger aanpak geeft het resultaat dat je wil.

number-1019719__180

Tolerantie is niet hetzelfde als geduld. We tolereren datgene dat we niet kunnen accepteren. Geduld krijg je door je hele realiteit te accepteren in plaats van maar een gedeelte, en al je gevoelens en gedachten in plaats van alleen sommige. Accepteer dat er sommige dingen zijn die je niet kan accepteren. Dit helpt je om jezelf te bevrijden van wie je eens was zodat er meer van de echte “jou” naar buiten komt.

number-1019720__180

Zie de onbalans die er ontstaat als je geen prioriteiten stelt, als je je teveel op één bepaald gebied richt, of als je de feiten negeert. Als er even iets op de achtergrond geplaatst moet worden dan is dat maar zo. Het blijft daar wel wachten tot je andere zaken afgehandeld hebt. Stel je flexibel op zodat behoeftes en ideeën kunnen samensmelten. Niemand kan winnen als het onmogelijke gevraagd wordt.

number-1019721__180

Misschien denk je dat je gevoelens en gedachten je afleiden van andere dingen, maar het lijkt er meer op dat andere dingen je afleiden van meer leven-veranderend inzicht. Check de feiten dubbel ongeacht hoe diep je moet graven, of hoe vernederend de waarheid ook is. Je hebt privacy nodig – maar het ontkennen van je ware gevoelens en gedachten zal je beperken.

number-1019722__180

Rustig aan! Waarom vind je het nodig om door te racen zonder plan? Je zit in het gevoelige proces van het maken van leven-veranderende beslissingen. Vanaf het moment dat we geboren worden, komen we in die dwaze race en wordt er van ons verwacht door te blijven rennen tot onze dood – en wordt ons verteld dat we vrij zijn! Deze cyclus benadrukt hoe niet-vrij we zijn. Er is nauwkeurige informatie en begrip nodig.

number-1019724__180

Deze cyclus is magnetisch. Het trekt aan. Het biedt een dieper gevoel van ergens “horen” door je te verbinden aan iemand die je kan helpen, zelfs als je denkt dat het jouw rol is om te helpen. Je trekt zelf aandacht en tegelijkertijd voel je je tot iets aangetrokken. Bepaalde details kunnen verborgen zijn dus beoordeel niet alleen op uiterlijkheden. Vrij zijn is de aard van je WIL, en waar er een WIL is die op zijn minst probeert om vrij te zijn, is er een weg.

number-1019725__180

Er is te veel aan de hand om je op één ding te kunnen focussen. Evolutionaire beweging maakt dat je vooruit dendert en weer inhoudt, waardoor je je zowel uitgeput als energiek voelt. Waardeer de mensen en dingen waar je om geeft, en de liefde en loyaliteit, die zo gemakkelijk als vanzelfsprekend worden gezien als iemand zijn eigen agenda heeft. Als je aan de buitenkant geduld en kalmte laat zien terwijl je diep van binnen frustratie en angst voelt, ontzeg je jezelf misschien de kennis die je nodig hebt. Wees eerlijk met jezelf.

number-1019726__180

Als je te maken hebt met mensen of omstandigheden die niet relevant, onbeduidend of vijandig lijken, wees dan geduldig. Er is een reden voor deze ogenschijnlijke verkeerde combinaties. Dit is een kans om beter begrip te krijgen voor de kunst van het delen van macht, van het onderhandelen, partnerschap en de juiste timing. Er kan veel bereikt worden in een sfeer van respect, vrede, teamwerk en samenwerking. Dus zet persoonlijk belang opzij en focus op gezamenlijke interesses.

number-1019727_960_720

Deze cyclus belicht de manier waarop je communiceert, waarop je jezelf presenteert of hoe je sociaal opereert. Het is tijd om te helen van een specifieke pijn of verlies uit het verleden, en weer op te klimmen uit een frustrerende sleur waarin een belangrijke mogelijkheid vast is komen te zitten. Nederigheid, die niets te maken heeft met vernedering maar alles met luisteren, het inleven in – en het inspireren van anderen, kan er nu voor zorgen dat je creatieve vonk weer vrij komt.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl