Een nieuwe week, een nieuwe numeroscoop!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2017 telkens op zondag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!


Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2017. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+7=13 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+3=4
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 4 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op zondag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)4=16 en 1+6=7. Voor vandaag lees je dus nummer 7 als je jaarnummer 3 is.

Week van 26 februari t/m 4 maart 2017

number-1019717__180

Oppervlakkige uiterlijkheden kunnen bedrieglijk zijn, dus blijf alert en probeer je acties te bezien vanuit het perspectief van iemand anders. Neem wat tijd voor jezelf. Onderken het feit dat je geen controle hebt over een recente situatie en toch, hier zit je dan, bezig om het misplaatste schuldgevoel dat het veroorzaakt heeft, kwijt te raken. Wees aardig voor jezelf. Je hebt het volste recht om te zijn wie je bent en waar je bent.

number-1019719__180

Teamwerk en samenwerking zijn nodig. Alleen maar door het beste voor te hebben met alle betrokkenen, kan je comfortabel je pad vervolgen door deze langzame, emotionele en aardse trillingen. Soms kan alleen toekijken je in een krachtiger positie plaatsen, maar je kan hier alleen van profiteren door een erg geduldige, attente, praktische en nederige gemoedstoestand.

number-1019720__180

Wees vriendelijk voor je eigen ideeën, herken hun lange-termijn mogelijkheden, en vertrouw op je capaciteiten en intelligentie. Als je denkt dat je gebrek hebt aan goede ideeën dan komt dat omdat je jezelf er voor afsluit voordat je hebt uitgezocht hoe je ze kan uitvoeren. Jouw Wil is gemaakt van je gevoelens en waar een Wil is, is een weg. Wees geduldig. Een puzzelstukje ligt nog niet op zijn plek.

number-1019721__180

Obstakels ontstaan als verschillende idealen, overtuigingen of culturen elkaar weigeren te accepteren. Één van die obstakels kan nu uit de weg geruimd worden zodat vrede een kans heeft om zich te ontwikkelen. De eerste stap is om in alle oprechtheid een oplossing te willen, die onmogelijk zal zijn als je in oude vooroordelen blijft hangen. Het volledig accepteren van de situatie, inclusief de lange-termijn mogelijkheden, in goede en in slechte tijden, zal veel inzicht bieden.

number-1019722__180

In staat zijn om van jezelf te houden is essentieel om in vrijheid en veiligheid te leven. Deze vorm van zelfrespect maakt het mogelijk om van moment tot moment beslissingen te nemen die in het belang zijn van alle betrokkenen. Maar, nu moet je deze kracht zien te redden door een bepaalde fout, waarvan het gevaar bestaat dat je die gaat maken of herhalen, te herkennen. Wees vastbesloten om een oud patroon of oud gedrag te doorbreken.

number-1019724__180

Er zit kracht in getallen! Twee is beter dan één. Samenwerking betekent SAMEN werken. Als team kan je meer bereiken dan in je eentje. Vrede moet van twee kanten komen. Aan elke verhaal zitten twee kanten… Laat deze kleine clichés je helpen om je te realiseren hoe vredig het leven kan zijn als er tegemoet gekomen kan worden aan ieders wensen, en als elke kant van ieders verhaal gehoord kan worden.

number-1019725__180

De dingen kunnen niet blijven zoals ze zijn, en dit is een kans om te herkennen dat de realiteit constant verandert, en dat eerdere verwachtingen en overtuigingen nu niet meer realistisch zijn. Je kan nu profiteren van een recente gedachteverandering. Zaken uit het verleden beïnvloeden alles in het heden en kunnen niet langer vermeden worden. Het steeds maar weer aanpassen van je plannen zal je helpen om je vrijer en optimistischer te voelen dan je voor mogelijk had gehouden.

number-1019726__180

Schuldgevoel vertelt je dat je je ego in bedwang moet houden, terwijl je eigenlijk alleen maar aan het proberen bent wat van je eigen kracht terug te krijgen. Maar schuldgevoel wil helemaal niet dat je je krachtig voelt – alleen maar schuldig! Behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden terwijl je wacht op dieper begrip, en onthoud dat als je blijft vasthouden aan het verleden en tegelijkertijd vooruit probeert te komen, je alleen maar zal bereiken dat je stil staat.

number-1019727_960_720

Deze cyclus kan niet gehaast worden omdat het bestaat uit het heden. Maar je kan terug kijken naar het verleden omdat het heden een reflectie is van hoe het verleden zich heeft ontvouwen. Doe rustig aan! Wat je ook voelt is alleen maar een indicatie van wat je wel – en niet wil. Je begrip van oorzaak en gevolg is aan het groeien doordat je verbinding ziet tussen wat er gebeurt, hoe het gekomen is – en wat je er nu van kan maken.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl