nine-217900_960_720Wat gaat de week je brengen op Numerologisch gebied? Christa Dijkstra heeft weer haar best gedaan, dus bij deze een nieuwe numeroscoop.
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 27 mei t/m 2 juni 2016

number-1019717__180

Soms gaat echte en betekenisvolle verandering gepaard met een tijdelijke shock en kan het een eenzaam en verwarrend gevoel zijn. Echte verandering is ook nooit alleen maar een kwestie van verstand, je moet het echt voelen. Zijn anderen echt onredelijk of bekijken ze het leven alleen maar vanuit een ander gezichtspunt. Je eigen realiteit vergelijken met die van andere mensen veroorzaakt onnodige stress.

number-1019719__180

Is er iemand, of het leven zelf, tegen je? Of is het alleen maar de paranoia die ontstaat als onderdelen van je leven uit balans zijn. Geef anderen het vertrouwen dat ze verdienen en de samenwerking die ze nodig hebben. Luister naar ze. De waarheid is misschien ongemakkelijk maar negeer het niet. Het is mogelijk om weer te helen als je bereid bent compleet afstand te nemen van wat je uit balans heeft gebracht en je energie heeft gekost.

number-1019720__180

Doe geen aannames totdat je alle feiten hebt. Beoordelen op uiterlijkheden of denken dat “uiterlijk” het enige is dat er toe doet, zijn de voornaamste lessen hier. Stap eens achteruit en kijk eens goed naar je positie. Recente gebeurtenissen reflecteren alleen maar gedeeltes van een veel groter plaatje. Kijk voorbij de oppervlakkigheden. Zoek naar meer informatie. Denk lange termijn met een wijde blik. Maak een actieplan. Hoeveelheid kan nu als een last voelen, dus ga voor kwaliteit.

number-1019721__180

Het thema is het verlichten van de lasten en om die behoorlijk ingewikkelde gedeeltes van je leven simpeler te maken. Het is tijd om te ontspannen, op te laden en te helen. Ongemak tussen bepaalde mensen is een teken dat verandering nodig is. Wees jezelf en laat anderen zijn wie ze zijn, maar sta niemand toe je de wet voor te schrijven, ultimatums te stellen of het tempo te bepalen. Iets dat niet productief is moet eindigen voordat er iets kan beginnen dat de moeite waard is.

number-1019722__180

Het kan shockerend voor je zijn om te zien hoeveel je op anderen rekent voor je dagelijks welzijn. De waarheid is dat je alleen op jezelf kan vertrouwen. Wie en wat heb je als vanzelfsprekend beschouwd? Als je je niet bewust bent van hun waarde kan je ze ook niet waarderen – wat het gezegde “je weet niet wat je hebt tot je het kwijt raakt” maar weer eens waar maakt. Deze cyclus onthult een koppig trekje en heeft betrekking op aanpassingen aan hoe je communiceert.

number-1019724__180

Wees niet bang om terughoudend te zijn totdat je een meer gedetailleerd beeld hebt. Wees niet bang om “ik weet het niet” te zeggen. Maar gebruik dat “niet-weten” niet als excuus om ongeïnformeerd te blijven. Er is informatie beschikbaar. Blijf onafhankelijk in hoe je de dingen benadert zodat je een nauwkeuriger beeld krijgt. Goede ideeën en goed nieuws worden vaak niet opgemerkt als je niet alle informatie hebt. En met die informatie zal een onverwacht resultaat of een negatief antwoord ook niet als een al te grote schok komen.

number-1019725__180

Schuif een goed idee niet meteen aan de kant alleen maar omdat het niet gelijk gebeurt. Geduld en diplomatie zijn je grootste krachten nu. Neem alles in ogenschouw en vind een balans tussen teveel willen en genoegen nemen met te weinig. Je geest groeit door het nieuwe en dat wat je nog niet geprobeerd hebt. Dit kan opwindend voelen of voelen als een mentale overbelasting. Ontspan. Je opties zijn talrijker dan je denkt.

number-1019726__180

Neem een objectief standpunt in, in plaats van eentje die vertroebeld wordt door roddels of hoe anderen je beoordelen. Wees vriendelijk. Mensen die in zichzelf geloven hebben het niet nodig om agressief te zijn. Natuurlijk kan het moeilijk zijn om in jezelf te geloven als je niet alle feiten hebt, vooral als die feiten verborgen of genegeerd worden. Hou een open vizier. Probeer die ideeën uit en speel er mee. Experimenteer. Start met een idee om te zetten in realiteit.

number-1019727_960_720

Als een gedeelte van je verleden het heden binnen komt, kom je ook een glimp van toekomstige mogelijkheden tegen. Actie is nodig, maar het is te vroeg om te weten wat wel en niet aannemelijk is. In de tussentijd heb je veel te bieden. Wees gevoelig, redelijk en aardig zowel voor jezelf als voor anderen. Als je jezelf verwaarloosd, ben je niet in staat om voor iets of iemand anders te zorgen.

Christa Dijkstra

Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve numerologie