pay-1036480_960_720Christa Dijkstra heeft weer haar best gedaan, dus bij deze de numeroscoop voor 29 april t/m 5 mei 2016.
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 29 april t/m 5 mei 2016

number-1019717__180

Waar ga je heen vanaf hier? De nadruk ligt op liefde, verantwoordelijkheid, wat je plek is in deze wereld, en met wie. De oude “jij” heeft je gebracht waar je nu bent en is niet van plan om die uitgekauwde rondreis van het verleden opnieuw te beleven. De oude jij wil, meer dan ooit, groeien. Dus, wat je situatie ook is, laat het aanpakken door de nieuwe jij. Het is tijd voor een meer open en onafhankelijke weg!

number-1019719__180

Je hebt meer tijd dan je denkt, dus rustig aan. Als de omstandigheden van iemand anders dringender (of interessanter) lijken te zijn dan de jouwe, erken dan hun realiteit, maar laat je niet intimideren. Terwijl je een meer effectieve manier van communiceren ontwikkelt, kan het zijn dat je je rol vervult op de achtergrond, terwijl iemand anders de leiding neemt. Probeer niets te forceren of te manipuleren. Je motivatie is duidelijk te zien.

number-1019720__180

Het is nodig dat je jezelf weer bent, dat je ademt en denkt voor jezelf en dat je weer je eigen leven leidt. Je voelt je waarschijnlijk optimistisch, maar je bent ongetwijfeld gekwetst onderweg en het kost tijd om daar weer van te helen. In de tussentijd, dit is zo’n aparte cyclus.  Een draaikolk, opstap, doorgang, een verschuiving van focus of omgeving – en een herinnering dat het aan jou is om jezelf in de richting te sturen waar je heen wil.

number-1019721__180

Als je je uitgewrongen of naar alle kanten opgerekt voelt, dan komt dat omdat je van richting verandert maar tegelijk vasthoudt aan een oude benadering. Het is heel erg oké dat je gevoelens en overtuigingen veranderen. Ze moeten zelfs veranderen om weer balans te vinden. Emotionele eerlijkheid zal je hele zicht op het leven veranderen. Nieuwe informatie kan of van iemand anders komen, of diep vanuit jezelf. Hoe dan ook, de weg vooruit is weer verlicht.

number-1019722__180

Je situatie is die van een jonge acteur die vol ambities verhuist naar de grote stad om beroemdheid en fortuin te vinden – en ober/serveerster wordt. De vraag is, wil je de beste ober/serveerster van de stad zijn, of de beste acteur? Als je al je energie in de bediening stopt, zullen je ambities ook moeten wachten! Je hebt keuzes, maar meer keuzes hebben, vraagt meer verantwoordelijkheid om de meest wijze keuze te maken. En soms moet je de gok ook gewoon wagen.

number-1019724__180

Je hebt de medewerking van iemand anders nodig, maar je bent ook in de positie om nieuwe prioriteiten te stellen en nieuwe schema’s te maken om iets te laten gebeuren. Iets moet vooruit gaan bewegen of, misschien moet je iets zien bij te benen dat al vooruit ging, terwijl je bezig was om te zorgen voor andere dingen. Probeer een meer effectieve manier van communiceren te vinden, waar luisteren en tot je door laten dringen van wat je hoort, onderdeel van is.

number-1019725__180

Het plaatje is nog niet compleet. Dit is een ontwikkelingsfase waarin je moet analyseren wat je hebt, en een soort van plan, blauwdruk, patroon of lijst moet verzinnen die je kan leiden naar de volgende stap – en de volgende daarna. Wees geduldig, niets overhaasten. Dit is een erg creatief onderdeel van je reis. De druk, die van anderen lijkt te komen, komt waarschijnlijk eerder van je verlangen om ze te pleasen.

number-1019726__180

Om een bepaald doel te bereiken is er focus, toewijding, juiste informatie, balans, en je eigen totale aanwezigheid nodig. Dit zijn de magische ingrediënten en je hebt nu de kans om een goed idee in praktijk te brengen. Laat schuldgevoel je niet vertellen dat wat jij nodig hebt, oneerlijk tegenover anderen zou zijn. Zij kunnen hier ook voordeel van hebben.

number-1019727_960_720

Er kunnen sterke gevoelens om de hoek komen kijken als een oude situatie plaats maakt voor een nieuwe. Het is tijd om uit die routine te breken, een andere route te kiezen en je eigen stralende zelf te zijn. Dingen eindigen zodat er weer een nieuw begin is. Je bent sterk! En waarschijnlijk verlang je naar meer vrijheid om te leven zoals je zelf wil. De sfeer is aan het veranderen en er is reden om zelfverzekerd te zijn.

Christa Dijkstra

Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve numerologie