nine-217900_960_720Oeps een beetje laat…
Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 30 september t/m 6 oktober 2016

number-1019717__180

Je staat aan het begin van een nieuwe werkelijkheid. Ongeduld is begrijpelijk, maar een rustiger en langzamer tempo is nodig voor het maken van de juiste keuze en om je comfortabel te kunnen aanpassen. Je eigen realiteit vergelijken met die van anderen geeft alleen maar teleurstelling. Wat je nodig hebt is simpeler dan je misschien denkt. Je kan de realiteit niet accepteren als je te snel gaat om op te merken wat die realiteit echt is.

number-1019719__180

Terwijl anderen te druk zijn met hun eigen zorgen, kan het zijn dat je misschien niet de aandacht krijgt die je wil. Maar een positieve verandering is mogelijk. De traagheid van deze cyclus helpt je om oprecht vertrouwen te ontwikkelen die ontstaat uit je groeiende vermogen om je emoties echt te voelen. Hierdoor kan je er zijn voor anderen zonder compromissen te maken voor je eigen vrijheid of welzijn – en kan je zelfs “nee” zeggen als je dat zo voelt.

number-1019720__180

Wat je nu ervaart is niet het eindresultaat, maar een belangrijke stap naar een groter doel. Een fase van je reis moet eindigen zodat er een nieuwe fase kan beginnen. Dit is de tijd om een nieuw plan op te stellen dat flexibel genoeg is om de dingen zich op een natuurlijke manier te laten ontvouwen en om open te staan om de nieuwe inzichten te ontvangen die deze cyclus omvat. Wees geduldig met je vooruitgang. Begrijp het belang van de juiste timing.
number-1019721__180

Onderken hoe sterk en doelbewust je bent geworden. Je doorzettingskracht, en al je gevoelens, komen vanuit je WIL – je feminiene energie. Het vertelt je geest wat je wel en niet WIL accepteren. De vrije gedeeltes van je WIL proberen die delen van je te redden die nog steeds begrenst zijn. Zo krachtig zijn je gevoelens dus. Ze proberen je ook een betere manier te laten zien om door te gaan naar iets wat je echt wil.

number-1019722__180

Rustig aan. Zie de feiten onder ogen. Kijk goed naar hoe je leeft. Wees niet te hard voor jezelf als je je realiseert dat je meer geleefd wordt dan dat je je eigen leven leeft. Je probeert je eigen chaos te organiseren in een chaotische wereld, en je wordt je steeds meer bewust van het gemak waarmee je emoties gemanipuleerd kunnen worden. Je maakt je langzaam los van schuldgevoel en je krijgt meer inzicht waardoor je veilig en vrij blijft.

number-1019724__180

Je moet de ware aard van waar je mee te maken hebt goed inschatten. Ga langzaam en kalm verder en hou je ogen en oren goed open. Ervaar de sensatie van je gedachten en gevoelens die samenkomen in je hart – en wees het erover eens dat een bepaalde zaak je volledige aandacht nodig heeft. Maak een beslissing en veel van je stress zal gaan oplossen en verdwijnen.

number-1019725__180

Zowel je verstand als je wil groeien snel als ze door de verdoving van oude ontkenning en ontwijking heen komen. Laat je gevoelens vrij stromen en je zal je snel beter voelen. De elektrische lading die je voelt is je masculiene, spirituele geest die zich weer open stelt voor nieuwe mogelijkheden. Voel de sterk magnetische aantrekking die je op de realiteit gericht houdt. Dat is je feminiene emotionele WIL die je er aan herinnert dat je echt leeft!!

number-1019726__180

Deze drukke cyclus van communicatie, vriendschap, netwerken, financiën, en werk gerelateerde zaken, maakt je bewuster van de waarde van wat je te bieden hebt, of wat er aan jou wordt aangeboden. Als je wilt profiteren van dit nieuwe inzicht moet je zorgen dat je georganiseerd raakt en voorbereid bent op verandering. In plaats van een soort abstract concept van succes te verlangen, moet je je focussen op het creëren van een nieuwe werkelijkheid uit één die al bestaat. Gebruik wat je hebt om te krijgen wat je wil.

number-1019727_960_720

Deze cyclus brengt je terug naar een centrale plaats in je verleden waarin je een enorme ontgoocheling ervaren hebt – een tijd waarin je proces om beslissingen te maken beschadigd werd door het oordeel dat, in het leven, teleurstelling (pijn) onvermijdelijk is. Als oude herinneringen weer naar boven komen, behandel ze dan als kansen om de oorsprong van je huidige frustratie te vinden, te voelen en te helen. Dit genezingsproces zal een oud gevoel van verlies of mislukking vervangen door gevoelens van originaliteit en optimisme waar je naar verlangde.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl