nine-217900_960_720Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 7 oktober t/m 13 oktober 2016

number-1019717__180

Oordelen die je in de loop van de tijd had, hebben een overtuiging gecreëerd die invloed heeft op alle beslissingen die je nu maakt. Schuldgevoel en schuld zijn oordelen en die hebben nu invloed op liefdes- en loyaliteitszaken. Jezelf losmaken van oude pijn en onzekerheden kost tijd en moed. Begin met een oordeel dat je hebt geveld over hoe een bepaalde situatie, relatie, of persoon, zou moeten zijn. In deze cyclus bestaan de woorden hoe iets “zou moeten zijn” helemaal niet.

number-1019719__180

Laat je niet afleiden door zaken die niet relevant zijn. Deze cyclus bevat genoeg kritiek en dat is de oorzaak van de verwarring. Schuld en schuldgevoel doen er nu niet toe, ongeacht of ze van jou komen of naar je toe komen. Focus op helen van wat er gebeurd is, in plaats van piekeren over wat niet gebeurd is. Dit “ontwaken” kan je ogen, geest en hart weer openen voor een grote kans op verbetering.

number-1019720__180

Als je iets niet begrijpt, doe dan niet alsof. Je hebt het nodig dat mensen je vertrouwen. Eerlijkheid is essentieel en de kans is groter dat je krijgt wat je wil als je op een eerlijke en niet-arrogante manier communiceert. Er is weinig dat je vooruitgang kan tegenhouden als je maar accepteert dat niet iedereen het leuk zal vinden, of zal goedkeuren, wat je probeert te doen. Deze cyclus herinnert je aan de ontelbare waarde van vriendelijkheid.
number-1019721__180

Ontdek dat wanneer je van jezelf wat dieper mag voelen, dat je niet meer zo overweldigd bent door je emoties als je was en dat dit expressie-niveau maakt dat je meer helder kan denken. Er zijn alternatieven en die moeten met een open mind overwogen worden – en in de tijd die het je kost om open te staan. Dat gevoel van urgentie komt door je angst dat je niet genoeg tijd hebt. Dat is niet zo. Deze cyclus biedt een uitgang – een weg vooruit – een doorbraak.

number-1019722__180

Je vrijheid terugwinnen is een enorme verantwoordelijkheid. Een bladzijde van je levensverhaal is aan het omslaan en terwijl er meer details aan de oppervlakte komen kan je er niets aan doen om je zowel bang als enthousiast te voelen. Onthou dat het niet allemaal om jou gaat – of allemaal om iets of iemand anders in je leven. Het gaat om het effect dat je op elkaar hebt. Niemand kan je vertellen hoe je op dit moment verder moet gaan. Dit is JOUW leven en jij moet uitvinden wat goed is voor jou.

number-1019724__180

Je wil door met je leven. Maar deze situatie is je leven en, daar zit je dan, er middenin. Leer om je te ontspannen met ongemak en imperfectie. Sommige regels en oordelen moeten ontspannen zodat onvoorwaardelijke liefde zijn magische werk kan doen. Tolerantie is niet genoeg. Acceptatie is de sleutel. Dit betekent niet dat je je neer moet leggen bij ongunstige omstandigheden. Het betekent de feiten onder ogen zien en doen wat het beste is – alleen maar omdat dat goed is.

number-1019725__180

De sterke nadruk op vrijheid, overleven, compassie, persoonlijke kracht, en wijsheid, zorgen dat je je bewuster bent van hoe verstikkend het leven wordt zonder echte en betekenisvolle verandering. Om de ene fase te beëindigen en een andere te laten beginnen, hoef je alleen maar simpele maar echte veranderingen aan te brengen aan wat je al hebt, in plaats van te hopen dat positieve verandering op de één of andere manier wel uit de lucht zal komen vallen. Om een nieuw resultaat te krijgen, moet je een nieuw doel vormen.

number-1019726__180

Focus en vastberadenheid zijn nodig terwijl je aan het proces van iets afronden begint – en dat zal de start zijn van iets nieuws. Een beperking zou een vermomde zegen kunnen zijn, dus probeer rustig te reageren. Wat er ook aan de hand is, geef het je totale aanwezigheid en medewerking, want dat zou wel eens moeilijk voor je kunnen zijn als je te bezorgd bent over de reacties van anderen. Wees je bewust van alle details en doe meer dan je best. Dan zal de reactie van anderen je helemaal niets doen. Duik er maar in.

number-1019727_960_720

Onverwachte omstandigheden vragen om je verbeelding vrij te laten spreken en om een bepaalde actie te ondernemen. Een nieuwe realiteit of gedachtegang laat een breder plaatje zien en brengt eindelijk positieve beweging – niet dat je stil stond. Integendeel, je was bezig losse eindjes uit het verleden weer vast te knopen. Accepteer je huidige werkelijkheid en de emoties die het aanwakkert, dan vind je snel de volgende stap vooruit.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl