pay-1036480_960_720Christa Dijkstra heeft weer haar best gedaan, dus bij deze de numeroscoop voor 8 april t/m 14 april 2016.
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 8 april t/m 14 april 2016

number-1019717__180

Iets blokkeert je zicht op de realiteit. Maar wat je je echt moet realiseren is dat de bron van deze blokkade van binnenuit komt, en terug wordt gespiegeld naar wat er speelt aan de buitenkant. Alles in deze cyclus reflecteert naar buiten wat je van binnen voelt. Deze gevoelens moeten geaccepteerd en tot uitdrukking gebracht worden. Deze gevoelens zijn je eerlijkheid.

number-1019719__180

Je hoeft jezelf niet te isoleren. Er kunnen verschillen van opvatting zijn maar als je bij de feiten blijft en de zaken diplomatiek aanpakt kan er een gunstige situatie ontstaan. Onthou wel dat de feiten constant beïnvloed worden door andere feiten en dat diplomatie alleen maar kan werken als alle feiten boven tafel komen en in de juiste context gezien worden.

number-1019720__180

Jouw werkelijkheid wordt beïnvloed door andere realiteiten en, totdat de uitkomst duidelijk is, is het verstandig om flexibel te blijven met je plannen. Je voelt je alsof je van een rots gesprongen bent en geen idee hebt waar en hoe je gaat landen. Accepteer de dingen zoals ze zijn en onthoud dat acceptatie vaak te maken heeft met angst voor onzekerheid. Vertrouw op je vermogen om gewoon met beide benen op de grond te landen.

number-1019721__180

Om je weer op je gemak te voelen moet je accepteren dat de aard van je huidige positie beperkend is. De stress die je voelt is juist je eigen verzet om je omstandigheden onder ogen te zien zoals ze zijn. Als het niet gaat zoals je zou willen of verwachten, onthou dan dat de weg vooruit weer zichtbaar wordt als je eerlijk tegen jezelf bent. Het is tijd om te beginnen met het afbreken van die muren die je om jezelf heen hebt gebouwd.

number-1019722__180

Doe het rustig aan en rust uit! Het is nodig dat het zicht op waar je bent, duidelijker wordt. Dit betekent niet dat je je af moet sluiten voor anderen of de intensiteit van wat je ervaart moet ontkennen. Integendeel. Om steviger in je schoenen te staan, moet je je prioriteiten reorganiseren en met anderen omgaan als een gelijke.

number-1019724__180

Je hebt nog een eind te gaan voordat je een bepaald doel zal bereiken, maar zou het niet prettiger zijn als je dat op een minder stressvolle manier zou kunnen doen? Nou dat kan nu. Je kan je zelfvertrouwen weer terug krijgen en tegelijkertijd de hobbelige weg van het leven bewandelen, zonder het constante gevoel van urgentie of druk. De realiteit onder ogen zien kan er voor zorgen dat we ons vastklampen aan alles wat ons veiligheid lijkt te bieden. Zolang je je hoofd er maar bij houdt, kan je de grip wel weer wat los laten.

number-1019725__180

Omdat je niet als zwak gezien wil worden heb je bepaalde gevoelens misschien aan de kant geschoven maar, als je merkt dat je moet lachen en huilen tegelijk, kan je er vanuit gaan dat je weer aan het helen bent. Door te geloven dat we altijd de controle moeten hebben, dat we succes moeten afmeten aan materialistische zaken, veroorzaakt juist dat we onze gevoelens wegstoppen en somber kunnen worden. Deze cyclus heeft verstandige intelligentie te bieden.

number-1019726__180

Als je je eerder enthousiast voelt dan angstig dan ben je op een veelbelovende weg. Maar als er bepaalde angsten zijn, gooi die dan niet aan de kant. Ze hebben een opbouwend karakter – namelijk, om je te waarschuwen voor eventuele problemen en om je algehele gevoel van timing te verbeteren. Trap niet in de theorie dat je zou moeten kiezen tussen angst en liefde. In dit geval houdt angst belangrijke intelligentie in en is het waarschijnlijk de grootste verdediger van liefde. Je zit in een zeer creatieve fase van je leven. Onthou dat maar terwijl deze cyclus zich gaat ontvouwen.

number-1019727_960_720

Iets is bezig zichzelf weer in balans te brengen en het is nodig nu dat dat gewoon zijn gang kan gaan. Focus jezelf op zaken waar je echt een zekere mate van invloed op hebt, terwijl je wacht tot alles zich weer gaat settelen. Richt jezelf op een terrein dat voordeel kan hebben van je aanwezigheid, je inbreng, of je ervaring. Deze cyclus maakt dat je je eigen waarde weer beter gaat zien en kan je zelfvertrouwen een oppepper geven die je hard nodig hebt.

Christa Dijkstra

Meer informatie over numerologie? Kijk dan eens op mijn site Creatieve numerologie