nine-217900_960_720Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 9 december t/m 15 december 2016

number-1019717__180

Deze cyclus schijnt zijn licht op ongelijkheid en onbalans. Er ligt ook nadruk op wat je consumeert – het eten en andere substanties die je in je lichaam opneemt, informatie die je herkauwt in je hoofd, of de manier waarop bepaalde bronnen opgegeten worden. Misschien sta je het toe dat iets je consumeert. Kies alleen datgene dat helend en verzorgend is.

number-1019719__180

Je kan niet veel van anderen verwachten nu en toch begint de mogelijkheid voor persoonlijke tevredenheid in te zinken. Je zowel optimistisch als pessimistisch voelen is niet ongewoon in deze cyclus. Je weet niet wat je kan verwachten, maar het is voelbaar dat dingen aan het veranderen zijn, langzaam maar zeker. Geduld betaalt zich zeker terug als het gebruikt wordt op het juiste moment en in de juiste omstandigheden.

number-1019720__180

De nadruk ligt op de kracht van communicatie – en de onrust die ontstaat als koppige overtuigingen uitgedaagd worden of als woorden gebruikt worden om controle te hebben in plaats van te informeren. Ga niet mee met de menigte – of met iemand van wie je onder de indruk bent – of op wie je indruk wil maken. Wees gewoon jezelf en vertel je eigen waarheid. Het is helemaal niet nodig om overweldigd of geïntimideerd te raken. Bedenk dat je verantwoordelijk bent voor je eigen overtuiging. Baseer je beslissingen op wat je zelf denkt dat waar is – niet op het nodig hebben van goedkeuring of bevestiging.

number-1019721__180

Kijk eens goed naar de chaos van andere mensen en je zult zien dat je beter georganiseerd bent dan je dacht. Voel je zelfvertrouwen terug komen en voel dat je eigen WIL zich vol energie probeert te bevrijden. Er is een heel erg krachtig en moedig deel van jezelf dat op de één of andere manier in het verleden is achtergebleven, en je kan niet compleet zijn als je het niet bij je hebt. Zoek, vind en red het, zodat je weer “heel” wordt.

number-1019722__180

Het leren van gemaakt fouten is iets dat steeds maar door gaat in het leven en dat ons helpt om vrij en veilig door te gaan. Dat zelfvertrouwen kan je nu bereiken – het gevoel dat je zelf de controle hebt over je eigen leven – vooropgesteld dat je het niet weg geeft aan iets of iemand en daardoor het risico loopt afhankelijk te worden. Als dit gebeurt, of al gebeurd is, probeer dan een manier te vinden om je (weer) los te rukken en onafhankelijker door te gaan.

number-1019724__180

Liefde doet geen pijn, maar heel vaak raakt liefde gekwetst. En liefde, die gekwetst is, gedraagt zich – of reageert niet altijd zoals we denken dat het zou moeten. Welke gevoelens zich ook openbaren in deze cyclus, geef ze een kans om zich ongehinderd te kunnen uiten, want dat is de enige manier om ze te laten helen. Het is ook de enige manier om ze te transformeren, van wat voelt als “last”, naar de liefde die ze eens waren.

number-1019725__180

Je wil kalm en ontspannen lijken, maar je weet dat doen alsof geen vervanging is voor het echte werk. Je kan een grote vooruitgang boeken door te communiceren op basis van gelijkheid voor iedereen. Zelfs degenen die niet direct verbonden lijken met je plannen kunnen belangrijke connecties blijken te zijn. Verbinding is het thema van deze cyclus. Kijk niet weg maar kijk juist dieper.
.

number-1019726__180

Plotselinge ontwikkelingen, vertragingen of onderbrekingen zijn te verwachten, en compassie en geduld zijn nodig. Je bent zoveel veranderd en op dit moment onderga je nog een andere verbeterende verandering. In plaats van je vast te voelen zitten in een situatie waar je geen controle over hebt, moet je jezelf er aan herinneren dat er iets belangrijks te leren valt van elke situatie…en de informatie binnen laten komen.

number-1019727_960_720

Spreek vanuit je hart en let op de feedback die je ontvangt – zelfs als het lijkt alsof je alleen jezelf bereikt. In feite kan een realistisch gesprek met jezelf je helpen om een kans, die je niet gezien hebt, te herkennen. Hoe meer je jezelf laat afleiden, des te harder moet je werken. Je verlangt er naar om vrij te zijn van een oude manier van leven. De manier waarop je communiceert is de sleutel om dat te bereiken.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl