Wat gaat deze week je brengen op Numerologisch gebied? Je leest het hier!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2016 telkens op vrijdag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!

Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2016. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+6=12 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+2=3
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 3 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op donderdag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is het 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)3=15 en 1+5=6. Voor vandaag lees je dus nummer 6 als je jaarnummer 3 is.

Week van 23 t/m 29 september 2016

number-1019717__180

Jezelf te zien vanuit het perspectief van iemand anders kan je helpen om beter te begrijpen hoe je je verhoudt tot andere mensen, en hoe je verschillende relaties er voor staan. Je kan er verbaasd over zijn om te ontdekken hoe jij, en anderen, zich echt voelen. Dit is een kans om onafhankelijker te worden en op een manier opnieuw te beginnen – met een nieuw en realistischer begrip.

number-1019719__180

Je kan niet zien wat er achter de schermen gebeurt maar je weet dat de gevoelens en motieven van anderen serieus invloed op je kunnen hebben. Samenwerking en behulpzaamheid zullen je goed doen. Je kan veel leren door van een afstand te observeren en te beoordelen. Ervaar de vrijheid van aanwezig te zijn in de realiteit van iemand anders zonder iets van ze te verwachten of overweldigd te raken door wat ze misschien van jou verwachten.

number-1019720__180

Vind een manier om wat je zelf nodig hebt te integreren met wat andere mensen nodig hebben en luister niet naar schuldgevoel dat zegt dat wat jij nodig hebt minder belangrijk is. Creativiteit gaat niet altijd over iets neerzetten in de materialistische wereld. Creatief leven gaat ook over het altijd spontaan uitdrukken van gevoelens en het constant leren van de andere kant van het verhaal. Als er iets gerepareerd of veranderd moet worden – doe dat dan met veel zorg en aandacht.
number-1019721__180

Als je meer vrijheid wil, moet je geloven dat meer vrijheid mogelijk is. Het is tijd om je grenzen te verleggen en om niet alleen buiten de “box” te gaan denken maar, waarschijnlijk, buiten meerdere “boxes”. Problemen blijven ook in vrijheid bestaan, maar je kan er waarschijnlijk creatiever mee om gaan omdat je dat jezelf in vrijheid toe staat. Bedenk wel dat je, terwijl je in de planning fase bent, moet proberen niet te impulsief te zijn.

number-1019722__180

Je kan niet vooruit als je blijft vasthouden aan datgene wat je los moet laten. Iets waarvan je dacht dat het een mislukking was, is in feite een belangrijk puzzelstukje dat je kan helpen om kracht te ontwikkelen om dingen te laten gebeuren. Merk hoe vindingrijk je kan zijn als je de juiste informatie hebt om mee te werken, en hoe gemakkelijk kracht verloren gaat door gedachteloos oude opvattingen te volgen.

number-1019724__180

Beoordeel de dingen niet op een extreme of compromisloze manier. Luister naar je hart in plaats van naar een oude, onwrikbare opvatting. De druk die je ervaart is het resultaat van oude overtuigingen die maar niet willen verdwijnen. Verwarring is onvermijdelijk als je afwegingen probeert te maken tussen wat je nu leert en wat je voorheen “wist”. Dit is een kans om belangrijke balans te vinden in je hart – tussen je masculine en feminine – je verstand en je gevoel.

number-1019725__180

Een ervaring met twijfel en onzekerheid lijkt je op een nieuw en meer vastberaden pad gezet te hebben. Doe alles rustig aan! Deze cyclus laat de onvolwassenheid zien van diegenen die denken dat ze alles al weten, en het intuïtieve meesterschap dat bereikt wordt als we onze natuurlijke instincten respecteren en aandacht geven aan wat ze ons willen vertellen.

number-1019726__180

Er is een gevolg (in het heden) en een oorzaak (uit het verleden) voor alles. Het is tijd om opnieuw te verbinden met een oude visie, een streven, of situatie. Wat je interesse ook heeft op dit moment, het heeft misschien een diepere reden om te bestaan dan je je realiseert. Kijk zorgvuldig naar de details van het verleden in het licht van de huidige wetenschap, en realiseer je dat je ZOVEEL meer ervaring hebt sindsdien. De informatie lijkt misschien hetzelfde, maar je begrip ervan is enorm gegroeid.

number-1019727_960_720

Onthou dat uiterlijkheden erg bedrieglijk kunnen zijn. De verschillende berichten die je ontvangt zijn het resultaat van je verschillende emoties, en het is onmogelijk om goed te kunnen denken als je niet al je gevoelens uit, of ze nu oud, tegengesteld, of ongemakkelijk lijken. Dit loslaten zal je blik verruimen, je focus aanscherpen, en onthullen wat het meest nodig is om te zien.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl