Een nieuwe week, een nieuwe numeroscoop!
De nieuwe numeroscoopweek begint in 2017 telkens op zondag en dan lees je zowel het weeknummer als de dagtekst voor vrijdag. Let wel, de weektekst blijft de hele week van toepassing!


Om je dagnummer te berekenen, reken je eerst het nummer voor dit jaar uit
.

Jaarnummer berekenen
Dit nummer bestaat uit je geboortedag en -maand plus 2017. Als je dus geboren bent op 11 november maak je het volgende optelsommetje: 1+1+1+1+2+0+1+7=13 altijd doortellen tot 1 getal dus 1+3=4
Numerologie heeft altijd een cyclus van 9 getallen en met de 4 ben je dus in het derde jaar van de cyclus. Op zondag begint de nieuwe week (afhankelijk van de jaarwisseling) lees dan ook het jaarnummer bij je dagnummer, dit nummer blijft de hele week meespelen.

Getallen hebben een bepaalde energie, een trilling en met de getallen uit je eigen geboortedatum sluit die energie vaak aan bij wat er op dat moment speelt in je leven.

Dagnummer berekenen
Om je dagnummer uit te rekenen neem je dus je jaarnummer dat je net uitgerekend hebt en dat tel je op bij de datum van vandaag. Alleen de dag en de maand. Dus is hetĀ 18-12 dan wordt dat: 1+8+1+2+(plus het jaarnummer zie hierboven)4=16 en 1+6=7. Voor vandaag lees je dus nummer 7 als je jaarnummer 3 is.

Week van 7 t/m 13 meiĀ 2017

number-1019717__180

Er is vertraging of afleiding die in je voordeel werkt. De harmonie die je zoekt komt alleen maar door samenwerking en het accepteren van verschillen. Je zelf-bewustzijn is een angst voor hoe je gezien wordt. Het komt door je tegenzin om jezelf te accepteren als een gelijke en dat heeft invloed op je comfortabel voelen diep van binnen, wat op zijn beurt weer invloed heeft op je gedrag en zelfvertrouwen. Deze cyclus stelt je in staat om te leren door ervaring.

number-1019719__180

Doe wat beter je best om betrokken te zijn bij wat anderen voelen en nodig hebben. Verwar bescheidenheid niet met zwakheid. Echte bescheidenheid is je beste middel nu en dat is niet iets waarbij je kan doen alsof. Sta jezelf toe wat zachter te zijn, dan zal je merken dat die bescheidenheid zorgt dat je kan communiceren zonder zelf bewustzijn en dat je de waarheid kan zoeken zonder dat je alleen maar herhaalt wat je gehoord hebt. En dat is kennis, dat is kracht!!

number-1019720__180

Je staat op een stapsteen, en de middelen die je tot je beschikking hebt hebben een vriendelijke en gastvrije sfeer nodig om zich te ontwikkelen. Communiceer wat je nodig hebt, en LUISTER naar anderen als zij vertellen wat zij nodig hebben. Probeer niet op allerlei manieren te plezieren of vooruit te komen. Wees duidelijk over wat je hoopt te bereiken en respecteer waar anderen op hopen. Jij hebt hen nodig en zij jou – er zit schoonheid in deze balans.
number-1019721__180

Het is tijd om het verhaal eens van een andere kant te bekijken. Sommige dingen gaan gewoon niet binnenkort veranderen, en dat is iets wat je echt moet accepteren. Focus op die gebieden in je leven waar je echt tevreden over bent. Waardeer ze wat meer. Er is een grote reeks gevoelens door je lijf aan het bewegen. Die gevoelens die je aan het lachen maken moet je zeker niet negeren. Zij zijn een krachtige brandstof, echt!!

number-1019722__180

Voordat je je nu meteen ergens in stort, verzamel dan eerst relevante informatie en organiseer. Je zou iets kunnen leren van een onverwachte bron. Je houdt je gevoelens binnen en ze staan op uitbarsten – gevoelens waarvan schuldgevoel je had verteld dat je ze niet mocht hebben. Maar je voelt ze WEL. Je hoeft ze er echt niet zomaar uit te gooien, maar het is wel nodig dat je de omstandigheden die ze veroorzaakte, erkent en accepteert.

number-1019724__180

Deze cyclus gaat om een dieper begrip. De nadruk ligt op communicatie – hoe we sommige dingen niet zeggen om te voorkomen dat we persoonlijk betrokken raken, hoe we humor gebruiken om ernst te maskeren, hoe we woorden verdraaien om de realiteit te verdoezelen en hoe we een mening vormen zonder de feiten te bestuderen. Vertel de waarheid. Accepteer dat anderen soms meer weten. Luister, leer en gebruik die kennis om een vage situatie of relatie te verbeteren.

number-1019725__180

Je ervaart intense gevoelens. Vaak gaat het om boosheid waarvan je vindt dat je die niet mag uiten. Als je denkt dat recente gebeurtenissen (of misschien de gebeurtenissen van een heel leven) geen boosheid veroorzaakt hebben, kijk dan eens goed of het schuldgevoel is dat je tegen houdt. Dan zal je in staat zijn om het achter je te laten, en verder te gaan met je leven. Herken de boosheid die nog van binnen zit en laat het los in je eigen veilige omgeving.

number-1019726__180

Vergeet niet dat je leven van jou is! Praten heeft geen zin als je emoties allemaal vast zitten van binnen. Dus, niet praten maar voelen! Dan zal je je voordelen en middelen opmerken. Weten wat je hebt is de sleutel om te krijgen wat je wil. Misschien is het nodig om je leven aan te passen en te reorganiseren rond wat je zou willen bereiken – in plaats van te worstelen om er alleen maar in te passen.

number-1019727_960_720

Het kan er op lijken dat hoe hard je ook probeert om de dingen anders te doen, je simpelweg steeds maar weer hetzelfde oude patroon herhaalt. En toch is alleen al het herkennen van dit patroon de eerste stap om het te doorbreken. Misschien aarzel je om terug te gaan naar zaken uit het verleden, maar daar zit wel het antwoord dat je zoekt. Als je wil begrijpen wie je bent en waarom je hier bent, heb je correcte informatie over je eigen geschiedenis nodig.

.

Christa Dijkstra

Op dit moment heeft Christa wat technische problemen met haar site, maar mocht je meer willen weten dan is ze via de mail te bereiken via hcdijkstra [@] live . nl