moving-box-149852-mBen of ken jij iemand die binnen nu en 5 maanden gaat verhuizen? Dan zoek ik jou!
In het nieuwe televisieprogramma “Nederland Verhuist” van Avrotros volgen we mensen die op het punt staan te verhuizen (binnen NL).

Alle afleveringen zullen ingaan op iemands persoonlijke verhaal. Bijvoorbeeld de reden van verhuizen (iemands sport, hobby of beroep etc.), een bijzonder bezit wat verhuisd moet worden (bijvoorbeeld een muziekinstrument of een dier), maar het kan ook om de soort woning gaan, of om een nieuwe stap (een samengesteld gezin, een student die voor het eerst op zichzelf gaat wonen). Alles kan! Het gaat om het verhaal, dit kan in hele kleine dingen zitten.

We zullen iemands verhuizing volgen tijdens een aantal van tevoren afgesproken opnamedagen (2/3 opnamemomenten in totaal ongeveer; mede afhankelijk van het verhaal); maar we willen sowieso graag zowel de oude als de nieuwe woning in beeld brengen.

Momenten waarop we langs willen komen zijn bijvoorbeeld een paar dagen voor de verhuizing, de verhuizing zelf of de eerste momenten in het nieuwe huis. We zullen enkel opnames maken in de huizen, niet bij externe locaties die te maken hebben met de verhuizing (zoals bv leveranciers van keukens, badkamers oid). We blijven echt in het huis zelf.

Alle opnamedagen zullen plaatsvinden voor eind juni en de verhuizingen moeten dus ook voor die tijd plaatsvinden.

Voor dit programma ben ik zoek naar mooie, leuke, bijzondere of grappige verhalen van mensen die gaan verhuizen. Zo wel koop als huur. Door heel Nederland.

Ben of ken jij iemand die gaat verhuizen en het leuk vindt om zijn of haar verhaal met mij te delen, dan hoor ik graag van je!

Deelname aan het televisieprogramma brengt uiteraard geen kosten met zich mee.
Mochten jullie vragen of interesse hebben ben ik te bereiken via mail of telefoon. Voel je vrij deze oproep te delen!

Hopelijk tot snel,
Groeten,
Pien de Visser
pien.devisser@tuvalu.nl
t. +31 (0)20 763 0063