Ouders uit elkaarLianne van Lith en Marjolijn van Dorp schreven samen het boek Ouders uit elkaar, heb ik dat! een boek voor jongeren met gescheiden ouders.  Marjolijn is kind van gescheiden ouders en is lange tijd op zoek geweest naar ervaringen van anderen. Lianne is mediator en kwam ook tot de conclusie dat er nauwelijks iets is voor jongeren als het gaat om hoe om te gaan met een scheiding. Samen besloten ze een boek te schrijven om jongeren met gescheiden ouders verder te helpen.

Verhalen van jongeren
Ouders uit elkaar, heb ik dat! is samengesteld en gebaseerd op verhalen van jongeren en hun (stief)ouders, over waar zij dagelijks tegenaan lopen voor, tijdens en na een scheiding. Zo krijgen zij te maken met allerlei beslissingen en problemen waar zij mee om moeten gaan.
De tips en adviezen zijn gebaseerd op jarenlange praktijkervaringen.

Leef je uit!
In het boek is genoeg ruimte om de eigen ervaringen/gevoelens/gedachten op te schrijven. Lianne en Marjolijn hopen dat de lezers zelf ook aan de slag gaan met en in het boek. Leef je uit, schrijf, teken, doe wat nodig is om je beter te voelen en duidelijkheid te krijgen.

Ouders uit elkaar, heb ik dat! is uitgegeven door GVMedia en kost € 14,95. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel, via Bol en uiteraard via de webshop van de uitgever.

Filmpje
Wie beter dan de auteurs kunnen je meer vertellen over het boek? Kijk en luister naar wat Lianne en Marjolijn zelf te vertellen hebben over Ouders uit elkaar, heb ik dat!.