Over Stichting Grenzeloze Vrouwen

Stichting Grenzeloze Vrouwen is op 14 februari 2012 opgericht en is een community voor vrouwen die te maken hebben of hebben gehad met de financiële, emotionele en economische schade en gevolgen van een scheiding in de ruimste zin van het woord.

Non-profit 
Stichting Grenzeloze Vrouwen is een non-profit organisatie. De website van de stichting wordt ingezet als platform om kennis en inspiratie op te doen en kennis en ervaringen te delen. Grenzeloze Vrouwen wil onder andere via de website bijdragen aan het verkrijgen van nieuwe inzichten en ideeën, verbetering van de eigen kwaliteiten, het bevorderen van (loopbaan) mogelijkheden.
Daarnaast zullen er in de toekomst diverse landelijke events georganiseerd worden waar bezoekers lezingen en workshops bij kunnen wonen.

De persoonlijke ervaringen van Christien Broekhoven vormden het basisconcept voor de stichting. Samen met Wendy Bosch heeft ze dit idee verder uitgediept en het voorgelegd aan diverse experts. Alle enthousiaste reacties hebben geresulteerd in het oprichten van Stichting Grenzeloze Vrouwen.

Het team van Grenzeloze Vrouwen bestaat onder andere uit een aantal professionals en experts op divers gebied. Opvallend is hoeveel mensen zich inmiddels belangeloos hebben ingezet om de doelstelling van deze stichting uit te dragen.

Een steentje bijdragen?
Spreekt het concept van Grenzeloze Vrouwen je aan en zou je een bijdrage willen leveren? Graag! Hoe meer kennis, hoe meer ervaringen, hoe beter! Meer weten? Mail ons op info@grenzelozevrouwen.nl

Nieuwsgierig naar het ontstaan van de naam Grenzeloze Vrouwen? Lees het verhaal hier

NB!
Stichting Grenzeloze Vrouwen geeft de lezers een breed scala aan mogelijkheden. Zij is geen bemiddelaar tussen diverse partijen. De bezoekers van onze site en events zijn vrij om te doen wat ze willen met de informatie die wij aanreiken. Uiteraard gaan we  met de grootste zorgvuldigheid te werk bij het benaderen van partijen/coaches/deskundigen voor onder andere het schrijven van artikelen enzovoorts. Het zelfde geldt wanneer partijen ons benaderen om hun medewerking aan ons initiatief te verlenen.