red-maple-leaf-1432324-mDe storm dendert niet alleen buiten. Mijn leven is al een paar jaar een grote niet stoppende storm. Hoe hard het ook gaat stormen, regenen, waaien ik doorsta elke storm, een beetje met vallen en opstaan met zo nu en dan uitputtingsverschijnselen. Dan weet ik dat ik al mijn grenzen voor de zoveelste keer weer eens over ben gegaan.
Dender ik weer tegen een grote muur, herpak mijzelf, geef toe aan mijn moeheid en neem de tijd om veel te slapen. Ik weet ook dat je nooit verloren slaap kunt inhalen en geen reserve slaap kunt opbouwen. Maar toch heb ik het idee dat het mij wél lukt om slaap in te halen, dat neemt niemand mij af.

In twee jaar  tijd vier verhuizingen. Dan een re-integratie traject moeten doorlopen, vervolgens verplicht elke week naar de sollicitatie-boerderij.  De ene na de andere afwijzing dendert  mijn mailbox in, niet echt prettig voor je eigenwaarde. De komende weken ga ik werkervaring opdoen in een kringloopwinkel. Hoe bizar? Ikzelf zit al jaren in een kringloop, maar ik ga de uitgang van deze kringloop vinden. Wanneer? Ik heb nu nog geen idee.  Hoe uitzichtloos jouw situatie ook is blijf zoeken naar de uitgang van de kringloop. Die is er zeker weten.

Als ik de uitgang gevonden heb dan laat ik het jullie weten

Een nieuwe wereld begint vandaag voor mij.

Christien