xEr zijn al heel wat factoren voorbij gekomen op Grenzeloze Vrouwen. De meest bekende bij het grote publiek is de X-factor. Uitstraling – Laat van buiten zien wie je van binnen bent is de titel van mijn boek dat inmiddels al meerdere drukken kent. Uitstraling gaat over die zogenaamde X-factor. Want wat wil dat nou zeggen? En hebben we de X-factor allemaal?

Mensen hebben uitstraling wanneer ze zichzelf zijn
Mensen hebben uitstraling wanneer ze zoveel mogelijk zichzelf zijn. Omdat maar ca. 20% van onze communicatie te maken heeft met de woorden die wij spreken en zeker 80% met uitstraling, is het wel zo handig om daar eens bij stil te staan. In het eerste gedeelte van het boek kijken we naar wat uitstraling eigenlijk is, en lezen we dat het leven mét uitstraling vele malen makkelijker is dan zonder.
Maar hoe versterk je nou je uitstraling op positieve wijze? De conclusie is dat je dat pas kunt wanneer je mag zijn zoals je bent en je bezig mag houden met iets wat je graag doet. Ik gebruik de IK-BV om het e.e.a. te verduidelijken. We zijn allemaal directeur/eigenaar van onze IK- BV,  we zijn dus zelf verantwoordelijk voor ons eigen leven en onze keuzes.

De basis van uitstraling
Een belangrijk onderdeel van het boek is de basis van uitstraling. En de basis ben je zelf! We kijken dus naar onszelf. Wanneer je op een ‘goede’ manier naar jezelf kijkt zal je zelfvertrouwen groeien, omdat je jezelf leert kennen en vooral jezelf leert accepteren. Om naar ons zelf, en onze interactie met de wereld te kijken, gebruiken we een aantal methodieken. Deze worden uitgelegd in het boek.

Kernkwaliteiten
We zoeken naar onze kernkwaliteiten, allergieën en valkuilen en leren hoe we in balans kunnen komen. Vervolgens kijken we naar onze inspiratiebronnen, activiteiten, belemmeringen, voorwaarden en ons waarden- en normenpakket om te kunnen zijn wie we graag willen zijn. In het laatste gedeelte van het boek krijg je een aantal praktische gereedschappen om je lichaam en geest fit en mooi te houden. Wij spreken onder andere over ontspanning, beweging en gezondheid. Tenslotte vind je tips over lichaamstaal, flirten, kleding, kapsels en visagie.

Uitstraling is zowel als e-book als gedrukt boek verkrijgbaar in de webshop van GVMedia 

www.pepptalk.nl

www.twitter.com/pepptalks

facebook: Wolfgang Peppmeier

You Tube: MrPepptalk